Haarstudio Capelli Hair, Body & Beauty Ermelo introduceert Lash Volume Lift

Foto: Yvonne Bredeweg/ bewerkt

Prachtige lange gekrulde wimpers, wie droomt daar nu niet van? Het maakt je oogopslag immers zoveel mooier en sprekender. Met de Lash Volume Lift (LVL) is dat nu voor iedereen mogelijk. Haarstudio Capelli Hair, Body & Beauty aan de Suikerbakker 40A in Ermelo introduceert vanaf 1 oktober de behandeling die je natuurlijke wimpers lift, voor de actieprijs van 49,95 euro, inclusief verven.

Spectaculair
Yvonne Bredeweg, schoonheidsspecialiste bij Haarstudio Capelli Hair, Body & Beauty laat de ‘voor- en na’ foto’s zien. De behandeling met LVL is erg doeltreffend, zelfs spectaculair te noemen. Yvonne legt uit dat de eigen wimpers de basis zijn voor de behandeling. “Vanaf de haarwortel om de bolling van de wimpers plaats ik een siliconen pad, waarbij de haartjes netjes naast elkaar worden gestreken. Daardoor lijken ze veel langer omdat ze op deze manier worden gelift. Wanneer de wimpers ook worden geverfd is het effect nog mooier. Evenzogoed mag je gewoon nog je mascara blijven gebruiken, als je dat wilt.”

De behandeling die drie kwartier tot een uur duurt, geeft ultiem plezier voor 6 tot 9 weken. Yvonne: “De LVL is erg geschikt voor wie op vakantie gaat, voor bruidjes, tijdens de kerstdagen of andere bijzondere gelegenheden.”

Lustrumcadeau
De introductie van de Lash Volume Lift bij Haarstudio Capelli Hair, Body & Beauty voelt als een lustrumcadeau aan haarzelf, aan Geke Siccama, de eigenaar van Capelli, met wie Yvonne als zelfstandige heel prettig samenwerkt, én aan de klantenkring van zowel de beautysalon als de kapsalon. Yvonne is namelijk alweer 5 jaar werkzaam bij Capelli. In samenwerking met Geke continueerde Yvonne het definitief ontharen met MedCos IPL. Yvonne tipt: “De herfst en winter is de periode om met IPL te beginnen. Een zongebruinde huid mag namelijk niet behandeld worden. Bovendien zijn er gemiddeld 10 behandelingen nodig voordat de huid haarvrij is. Daarom is het ook beter om in oktober te starten met de behandelingen.”

Body-wizard
In augustus 2017 werd de Body-wizard cryolipolyse behandeling van MedCos geïntroduceerd, de nieuwste revolutionaire ontwikkeling op het gebied van afslanken. Tijdens deze behandeling, die voornamelijk is gericht op het shapen van de buik, bovenbenen, armen, lendenen en heupen, wordt het vet plaatselijk bevroren. Vervolgens wordt het op een natuurlijke manier uit het lichaam afgevoerd. Een behandeling bovendien waar geen naalden aan te pas komen, operatie, speciaal dieet of herstelperiode. Klik HIER en HIER voor eerdere berichtgeving.

Gel nagellak
Daarnaast kunnen klanten bij Haarstudio Capelli Hair, Body & Beauty terecht voor een gel-nagellak behandeling. Deze nagellak met UV gel als één van de ingrediënten, zorgt ervoor dat je eigen nagels er langer mooi uitzien dan met normale nagellak. De gel-nagellak wordt in verschillende lagen opgebracht, waarbij elke laag moet uitharden. Het drogen gebeurt onder een speciale LED lamp. Het resultaat is uiteindelijk sterkere nagels zodat de kleur nagellak als allerlaatste laag langer goed blijft zitten. Yvonne heeft een uitgebreid pallet aan kleuren. “Geheel volgens de nieuwste trends, dus voor elk wat wils. Indien nodig vijl ik de nagels en maak ik de nagelriemen netjes los. Kortom, een gel-nagellak behandeling inclusief een stukje manicure.”

In goede handen
Ook geeft Yvonne als schoonheidsspecialiste gezichtsbehandelingen en behandelingen die gericht zijn op het ontharen van het gezicht, epileren, en verven van wenkbrauwen en/of wimpers. Bovendien zijn klanten bij Yvonne in goede handen voor make-up behandeling. Waarbij Yvonne regelmatig samenwerkt met de kapsalon. In het geval van bruidjes bijvoorbeeld die zowel voor hun kapsel als make-up terechtkunnen bij Haarstudio Capelli Hair, Body & Beauty.

Totaalplaatje
En dat is nu juist het sterke punt van Haarstudio Capelli Hair, Body & Beauty: een salon waar klanten vrijwel voor alles op het gebied van persoonlijke verzorging terechtkunnen.

Voor alle informatie:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen