De Haarstudio Ermelo introduceert nieuwe haarlijn najaar/winter 2018-2019

Foto: ermelo.nieuws.nl

De Haarstudio aan de Volenbeekweg 46 in Ermelo, dé kapsalon voor dames, heren en kinderen, introduceert de nieuwe haarlijn voor najaar/winter 2018-2019.

Haar dat er superglad uit ziet, maar toch verrassend veel textuur heeft; kleuren die op het eerste oog tegenstrijdig lijken, maar samen juist een magisch effect geven: Monique Hamstra, eigenaar van De Haarstudio, zet dit najaar allerlei trucs en skills in om voor jou een nieuwe trendy look te creëren. Met de nieuwe Haarlijn ILLUSION is mooi haar dus geen illusie, maar helemaal binnen jouw handbereik!

Veel verschillende lagen
Zachte lijnen bepalen komend seizoen het haarbeeld voor vrouwen, voor een echte feminin touch. Bij de mannen valt vooral op dat er veel wordt gevarieerd met haarlengtes. De overeenkomst? Veel verschillende lagen! Monique Hamstra: “Die zijn zó geknipt of gesneden dat ze prachtig in elkaar over vloeien. Dat geeft jou oneindig veel stylingmogelijkheden. Kies je voor glad? Geen probleem, de zachte lagen vallen als vanzelf over elkaar heen voor een smooth look. Liever wat meer volume? Zet je vingers in je haar en je zult merken dat die zelfde lagen je kapsel verrassend veel textuur geven.”

Spelen met kleur
Als een ware illusionist speelt kleurspecialist Monique Hamstra dit najaar met kleur. Ze wisselt transparante tinten juist af met volle kleuren, terwijl koele en warme tinten (bijvoorbeeld koel koper en warm kastanjebruin) een magisch verbond lijken aan te gaan. Door geraffineerde kleurtechnieken geven deze ogenschijnlijke tegenstrijdigheden een supertrendy resultaat. Zoals bij de blendingpixeltechniek. “Daarbij krijgt de ene haarpluk een donkere aanzet en een wat lichtere punt, maar bij de pluk daarnaast is dat precies omgekeerd”, legt Monique Hamstra uit. “Het effect daarvan is dat lichte haargedeeltes bij een andere styling of beweging donkerder blijken te zijn dan je denkt. En andersom! Hoe cool is dat?”

Magic powder 
Helemaal nieuw zijn ze niet, maar volumepoeders zorgen in deze Haarlijn echt voor wonderen! Zeker bij de niet-gladde variaties geven ze de kapsels verrassend veel stugheid en stevigheid. Gewoon een beetje poeder op de haaraanzet sprayen, that does the trick. Dus… zin in een nieuwe look? “Maak snel een afspraak bij ons and let us do our magic!”, aldus Monique Hamstra.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Monique Hamstra: 0341-554008.

Zie ook: www.dehaarstudio.com

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen