The Travel Club Ermelo officieel erkend als Cruise-Specialist

Therèse van Eck.
Foto: Eigen foto

Dat zelfstandig reisadviseur Therèse van Eck uit Ermelo cruise-specialist is, weten we natuurlijk al lang. Zij mag de titel nu met twee hoofdletters schrijven. The Travel Club, de grootste organisatie van zelfstandige reisadviseurs waarbij Therèse is aangesloten, heeft namelijk het label ‘Cruise-Specialist’ ingesteld om het specialisme van de reisadviseurs te onderstrepen.

‘De cruise die bij ú past’
Therèse, ook Amerika- en New York-specialist en deskundige in samengestelde- en luxe-reizen, is blij met de officiële erkenning. Want met het grote aanbod van cruises op de vakantiemarkt, onderscheidt Therèse zich door haar enorme kennis en ervaring op het gebied van cruises wereldwijd. Zelfs als de cruise onderdeel van de reis is die over land gaat. “Ik ken vrijwel alle cruise rederijen via werkbezoeken en studiereizen.” Haar slogan is dan ook niet voor niets: ‘Ik navigeer u naar een cruise die bij ú past’.

  • Nieuwsgierig naar het aanbod? Klik HIER

Veel voordeel bij juist advies
Belangstellenden voor cruises hebben heel veel voordeel bij het juiste advies, weet Therèse uit ervaring, zodat ze niet voor eventuele onaangename verrassingen komen te staan. “Stel”, zegt Therèse, “dat je slecht ter been bent en een cruise hebt geboekt waarbij de passagiers met een tenderboot naar de wal worden gebracht voor een uitstapje, dan kun je vaak niet van boord.” Daarnaast weet Therèse welke cruise geschikt is voor kinderen, en welke juist niet. Ook zo’n dingetje waar mensen soms over vallen, is de grootte van een cruiseschip, ofwel het aantal passagiers wat aan boord is. Waar de één het reuze gezellig vindt, kiest de andere liever voor een wat knusser reisgezelschap.

Wel zo makkelijk
Therèse navigeert u naar de juiste cruise door persoonlijk met u te overleggen. Als zelfstandig reisadviseur van The Travel Club Ermelo kan zij namelijk vrijwel alles boeken wat het beste aansluit bij uw wensen. Met als groot pluspunt één compleet pakket ondergebracht bij één contactpersoon, namelijk Therèse. Wel zo makkelijk bij vragen, voor de nodige inspiratie of eventuele calamiteiten.

Voor ieders budget
Nog steeds denken sommige mensen dat een cruise financieel niet voor ze is weggelegd. Therèse: “The Travel Club Ermelo heeft voor ieders budget een cruise, met volpension! Of je nu ver weg wilt gaan of dichtbij. Van eenvoudig tot ultra luxe! Ik bespreek met mijn klanten niet alleen hun wensen, maar overleg ook met hen wat hun budget is. Op die manier brengen we duidelijk de totaalprijs in kaart, zodat zij niet voor onvoorziene kosten komen te staan.”

‘De wereld is mijn werkplek’
Boeken bij Therèse van Eck van The Travel Club Ermelo betekent zorgeloos van uw vakantie genieten, waar u ook naartoe wilt. “De wereld is mijn werkplek”, is de uitspraak van Therèse die illustreert dat zij de reguliere pakketreizen uit de reisgidsen regelt tot vakanties naar Timboektoe. Van weekendjes weg, kampeervakanties tot expeditie-cruises naar Antarctica of een boomhut op Costa Rica. Waarbij Therèse zich onderscheidt in maatwerk. Oftewel, ze inventariseert de wensen van de klant en stelt een passende vakantiereis samen. De mogelijkheden zijn immers ongekend met het gigantisch grote reisaanbod van The Travel Club.

Belangstelling?
Belangstelling voor een cruisevakantie? Voor alle informatie: Therèse van Eck, [email protected] of telefonisch: 06-52427742.

 

 

 

 

Reacties

article
38828
Dat zelfstandig reisadviseur Therèse van Eck uit Ermelo cruise-specialist is, weten we natuurlijk al lang. Zij
https://ermelo.nieuws.nl/zakennieuws/20180912/the-travel-club-ermelo-officieel-erkend-als-cruise-specialist/
2018-09-12T14:50:47+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2018/09/12144935/37EN-The-Travel-Club.jpg
Zakennieuws