FeestinErmelo: ‘Ermelooooo, wave your handzzzzzzzz’

Echt voor herhaling vatbaar, dat vinden de bezoekers van het tweedaagse FeestinErmelo, dat vrijdag 6 juli en zaterdag 7 juli plaatsvond op ’t Weitje in Ermelo.

Twee zwoele zomeravonden met een dijk van een programmering vormden de perfecte omstandigheden voor losgaan op het grasveld. Ook vanavond 7 juli hoste het publiek erop los.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Up-tempo
Ten opzichte van gisteravond was het publiek aanmerkelijk verjongd. Wat een hoop oudere jongeren er overigens niet van weerhield het feestje met ze mee te vieren, samen met muziektoppers als Lange Frans & Friends, het energieke duo Isaxbonvineas en de Snollebollekes. Al erkenden een paar oudere jongeren ruiterlijk dat het up-tempo van de muziek niet bepaald meeviel om bij te houden.

Polonaise
Daarom namen ze wat vaker een pauze om zich te vergapen aan de mooie meiden en jongens die in hun eentje, samen of in polonaise hun gezichtsveld verfraaiden. Alle bezoekers zeggen graag tegen de initiatiefnemers van Café de Veluwe, Café de Molenaer, de DorpsKamer eten & drinken en Restaurant Van Sprang : ‘SEE YOU OP HET OKTOBERFEEST’ op 29 september 2018.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen