Tweedaagse Zomerfeestival Ermelo 2018 kandidaat voor hos- en brulrecord

Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Gaat de organisatie FeestinErmelo het hos- en brulrecord van 2017 evenaren? Met een tweedaagse Zomerfeestival op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli wordt het vast een ‘kat in het bakkie’. Want de programmering is top!

FeestinErmelo, een initiatief van de uitbaters van Café de Veluwe, Café de Molenaer, de DorpsKamer eten & drinken en Restaurant Van Sprang, is druk in de weer met het tweedaagse Zomerfeestival op ’t Weitje. “Na twee prachtige Koningsdagen en met het grootse Oktoberfeest in het vooruitzicht, maken we ons nu op voor het Zomerfeestival op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli”, aldus Marnix Grift van Café de Veluwe. De kaartverkoop (zie www.feestinermelo.nl) van beide avonden is al in volle gang en gaat hard.

VRIJDAG: Zomerconcert DE DIJK 
Het 2-daagse Feestival start de vrijdagavond 6 juli met een absolute top band van Nederlandse bodem. Het is gelukt om DE DIJK met Huub van der Lubbe naar Ermelo te halen! Een top topformatie met een legendarische status. Met hits als Dansen op de Vulkaan, Ik kan het niet alleen en vele anderen belooft het een fantastische avond te worden op ’t Weitje. Voorafgaande aan DE DIJK verzorgt de Ermelose Plusband vanaf 19.00 uur het voorprogramma.

ZATERDAG: LANGE FRANS & SNOLLEBOLLEKES
Op 7 juli volgt een tweede spectaculaire avond van het Zomerfeestival. Jong en oud kunnen deze avond uit hun dak gaan met Lange Frans & Friends. Dat Lange Frans niet alleen kan rappen bewees hij in het populaire programma De beste zangers van Nederland. Tijdens zijn optreden komen niet alleen zijn grote hits voorbij, maar zal hij ook ondersteund door zijn bevriende artiesten een prachtige show weggeven.

Dak eraf
Vervolgens zal het energiek duo Isaxbonvineas garant staan voor een spektakel van dance. De DJ zal ondersteund door saxofoon, drums en percussie zorgen voor een feest met opzwepende beats. “Daarna, als afsluitende act konden we geen betere wensen op dit moment.”, vervolgt Marnix. “Zeg je SNOLLEBOLLEKES, dan zeg je van ‘links naar rechts’, en dan weet iedereen genoeg! Een slot waarbij het dak er zeker afgaat!”. Meer informatie en kaarten via www.feestinermelo.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen