Vliek Tweewielers Ermelo rijdt opnieuw de populaire fiets-puzzel-tocht

Vliek Tweewielers organiseert voor derde maal de gezelligste fietstocht van Ermelo die gepaard gaat met een zweempje competitie. Vlieks fiets-puzzel-tocht vindt plaats op dinsdagavond 12 juni: start tussen 18.00 – 18.30 uur bij Vliek Tweewielers op de dam aan de Groeneweg 17.

De deelname is gratis! Graag inschrijven voor 9 juni via [email protected]

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Ongekend succes
Rikkert en en zoon Berend Vliek organiseerden in 2015 voor het eerst de fiets-puzzel-tocht, wat een ongekend succes was. In 2016 volgde een zo mogelijk nog succesvoller tweede editie, die werd gewonnen door Gerard Elbertsen en zijn vrouw. Zij hadden namelijk de meeste vragen goed beantwoord. In 2017 werd de tocht overgeslagen wegens ziekte van Rikkert. Dit jaar pakken Rikkert en Berend de populaire fiets-puzzel-tocht weer op.

Langs de mooiste plekjes
De derde editie belooft weer een enerverende fietstocht te worden van ongeveer 20 kilometer. De rijwielspecialist van Ermelo heeft opnieuw de vermaarde route-uitzetter Harry Boonstra -onder meer bekend van de MolenTourTocht- bereid gevonden een schitterende tocht uit te zetten die voert langs de mooiste plekjes van Ermelo en omgeving.

Alle kanten op
Rikkert heeft de route al proefgereden. “Linksom, rechtsom, we gaan werkelijk alle kanten op via de landelijke omgeving van landgoed Groevenbeek, Telgt en Horst. Wat dat betreft is het echt een tocht door de buurt. Over paadjes en weggetjes echter waar deelnemers vast nog nooit zijn geweest.”

Sfeervolle tussenstop
Vliek’s Rondje om Ermelo wordt opgeleukt met quizvragen die de plaatselijke kennis en oplettendheid testen van de deelnemers. Bovendien worden halverwege de fietstocht de deelnemers ontvangen op een sfeervolle locatie waar ze een frisse versnapering wordt aangeboden door Vliek Tweewielers. Wie wil mag tijdens deze tussenstop een kijkje nemen in de koeienstal.

Bere-gezellige afterparty
Na afloop van Vlieks fiets-puzzel-tocht wacht iedereen een bere-gezellige afterparty met een hapje en een drankje om elkaar te vermaken met sterke verhalen over de fietstocht. Ook vindt de prijsuitreiking plaats van de quiz.

Geen fiets?
Belangstellenden voor de fietstocht die om wat voor reden dan ook niet over een fiets beschikken, geeft Vliek Tweewielers de mogelijkheid een fiets te reserveren. Graag contact opnemen via: 0341-559337.

Reacties

gallery
36357
Vliek Tweewielers organiseert voor derde maal de gezelligste fietstocht van Ermelo die gepaard gaat met
https://ermelo.nieuws.nl/zakennieuws/20180516/vliek-tweewielers-ermelo-rijdt-opnieuw-populaire-fiets-puzzel-tocht/
2018-05-16T16:02:59+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2018/05/16155719/20EN-VlieksFietstocht.jpg
Zakennieuws