De Zaak van Ermelo houdt opnieuw een kofferbakverkoop

Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Op zaterdag 19 mei houdt kringloopwinkel De Zaak van Ermelo weer een kofferbakverkoop. Het evenement staat dit jaar maar liefst zes keer op de agenda. Op en rond het grasveld bij de winkel staan meer dan 60 verkopers met hun tweedehands spullen.

De kofferbakverkoop is van 10.00 tot 16.00 uur te bezoeken. De toegang voor bezoekers is gratis.

Hart ophalen
In april werd de eerste kofferbakverkoop van dit jaar gehouden. Klanten van De Zaak van Ermelo, toevallige passanten en vele toeristen kwamen in grote getale toegestroomd. Zowel kopers als verkopers deden goede zaken, de sfeer zat er goed in en het prachtige weer maakte het plaatje compleet. De Zaak van Ermelo hoopt zaterdag op een net zo geslaagde dag. Als extraatje organiseert de winkel tegelijkertijd een crea-markt. Dus niet alleen liefhebbers van tweedehands spullen maar ook creatieve hobbyisten kunnen hun hart ophalen tijdens dit evenement.

Informatie
De Zaak van Ermelo is gevestigd op Landgoed Veldwijk, adres Veldwijk 75. Wanneer u bij ‘Station Ermelo’ het spoor oversteekt en de routebordjes naar De Zaak van Ermelo volgt, komt u eenvoudig bij de winkel. De winkel en het evenement zijn zowel per fiets als per auto bereikbaar. In de buurt van de winkel, op het terrein van GGz Centraal, zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen op loopafstand te vinden.

Ook meedoen?
De overige kofferbakverkopen staan gepland op zaterdag 16 juni, 21 juli, 18 augustus en 15 september. Wie aan de kofferbakverkoop mee wil doen, betaalt € 6,00 voor één deelnamedag. Wie vaker dan 3 keer meedoet, krijgt korting. Deelname aan de kofferbakverkoop kan alleen door inschrijving vooraf. Aanmelden kan met een online aanmeldformulier via www.dezaakvanermelo.nl/kofferbakverkoop of direct in de winkel.

Reacties

article
36349
Op zaterdag 19 mei houdt kringloopwinkel De Zaak van Ermelo weer een kofferbakverkoop. Het evenement
https://ermelo.nieuws.nl/zakennieuws/20180515/zaak-ermelo-houdt-opnieuw-kofferbakverkoop/
2018-05-15T20:37:13+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2018/04/21202337/16EN-KBV4.jpg
Zakennieuws