Feestelijke opening van dierenkliniek AnimalCare in Harderwijk

Foto: ©Frits Sparnaaij

Er wordt al even gewerkt in de nieuwe dierenkliniek van AnimalCare aan de Goede Reede 3 in Harderwijk. Een goed bereikbare locatie waar de 3 vestigingen (Ermelo, Harderwijk en Putten) samen zijn gebracht.

Dit bericht harderwijk.nieuws.nl

Betere samenwerking 
Met 10 dierenartsen en 14 medewerkers is er meer dan voldoende kennis in de kliniek aanwezig om uw huisdieren te kunnen helpen. Ook is er in het nieuwe pand een hoop techniek aanwezig. Met 2 operatiekamers, tandheelkunderuimte en fijne recoveryruimte krijgen huisdieren bij AnimalCare de zorg die zij verdienen. Ook zijn er ruimtes ingericht voor de dieren die wat langer moeten verblijven. Als extra service is er een trimsalon gerealiseerd en is er ook een laboratorium in eigen beheer.

Basis
De medewerkers behandelen niet alleen kleine dieren. Ook landbouwhuisdieren rekenen zij tot hun patiënten. Hun thuisbasis is in het pand van AnimalCare uitgerust met een geavanceerd apotheek en ruim kantoor.

Reportage
Frits Sparnaaij en Christiaan Schaftenaar waren aanwezig bij de openingsdag op zaterdag 7 april. Zij maakten foto’s en een film.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen