Schrijf je nu in voor het creatieve cursusaanbod van Kunstsessies Ermelo

Esther Verburgt van Kunstsessies Ermelo.
Esther Verburgt van Kunstsessies Ermelo.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Is het ontluikende voorjaar niet hét moment je voornemen in te lossen om een creatieve cursus te gaan volgen? Schrijf je dan nu in voor het creatief cursusaanbod van Kunstsessies Ermelo: schilderen, tekenen, beeldhouwen, keramieken en mozaïeken.

Maak gebruik van de kennismakingsaanbieding:

  • Cursus volwassen, 10 dagdelen, van 175 euro voor 125 euro
  • Cursus kinderen: 10 lessen, van 100 euro voor 75 euro

Zeg nu zelf, hoe vaak ben je dat niet van plan geweest, maar blijft het erbij door drukte, werk of andere verplichtingen. Wat eigenlijk erg jammer is, want creatief bezig zijn geeft zoveel rust in de tegenwoordige jachtige maatschappij. Bovendien schep je iets moois voor jezelf wat je een goed gevoel geeft, én je ervaart inspiratie en gezelligheid van je mede-cursisten.

‘Even je leven op de rem’
“Creatief bezig zijn zorgt voor energie”, weet Esther Verburgt van Kunstsessies Ermelo, hét adres voor persoonlijke creatieve ontwikkeling. Een bepaalde rust ervaar je meteen zodra je de drempel passeert van Atelier La Cabaña, waar Esther alle creatieve cursussen geeft. Maar ook een positieve prikkel om aan de slag te gaan. Kunstsessies heeft een divers cursusaanbod waarbij de cursisten -zowel beginners als gevorderden- door elkaar zijn gemixt. “Je ziet en leert immers van elkaar.” Esther bevalt deze manier van lesgeven al jaren erg goed.

Wanneer het jou uitkomt!
Bovendien speelt Esther in op de wensen, behoeftes en verplichtingen van haar cursisten. “Cursisten kunnen zich inschrijven voor een hele cursus, maar krijgen daarnaast de mogelijkheid om per keer mee te doen. Je kiest altijd zelf waar je mee aan het werk gaat. Ook een proefles volgen behoort tot de mogelijkheden. In die zin is hier bij Kunstsessies alles mogelijk. Want je komt om hier iets te leren, maar ook om een stuk gezelligheid te ervaren.”

Kunstsessies is daarnaast het adres voor persoonlijke begeleiding via PGB, zowel individueel als in groepsverband. Ook verzorgt Kunstsessies kinder-, bedrijfs- en vrijgezellenactiviteiten.

Cursusinformatie:

Maandag

  • 9.00 – 11.30
  • 13.30 – 16.00 uur

Dinsdag

  • 9.00 uur – 11.30 uur

Vrijdag

  • 9.00 – 11.30 uur

Kindercursus
Vanaf dinsdag 10 april is er van 4 tot half 6 kindercursus bij Atelier La Cabaña, waar kinderen in een ontspannen sfeer hun creativiteit kunnen vergroten. Elke week gaan ze een andere uitdaging aan. Of het nu beeldhouwen is, houtbewerken tot mozaïeken, het komt allemaal aan bod.

Voor alle informatie: Tel. 06-55723151, email: [email protected]. Zie ook: www.kunstsessies.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen