Dierenartsen AnimalCare houdt feestelijk Open huis

Foto: Eigen foto

Van een kijkje achter de schermen, demonstraties echo- en röntgenapparatuur, een quiz, je huisdier laten fotograferen, voor knuffeldierendokter spelen, een springkussen tot je laten schminken. Dierenartsen AnimalCare aan de Goede Reede 3 in Harderwijk, houdt zaterdag 7 april van 11.00 tot 16.00 uur, Open Huis.

Erg trots
Veearts Gerard van Eijden is trots op het pand dat een ontwerp is van Veluws Ontwerpburo uit Ermelo. Bovendien tekende Oosterhoff Poolen uit Ermelo naar tevredenheid voor het installatiewerk. “Wij hebben heel veel positieve reacties gehad over het gebouw. Het past dan ook precies bij ons met zijn ronde vorm en natuurlijke uitstraling.”

Van Eijden is zeer tevreden over de medewerkers van het Veluws Ontwerpburo die alle zaken rond de nieuwbouw voor de rekening nam. “Ook vanwege de nuchtere kijk op zaken, want soms is het een echte zoektocht.”

Zelfs een trimsalon
In het nieuwe onderkomen zijn onder meer twee operatiekamers met een royale voorbereidingsruimte, een aparte kamer voor tandheelkunde, een trimsalon, een kamer met gespecialiseerde echoapparatuur, een recovery, een uitgebreid laboratorium, twee opnameruimtes, een apotheek tot de nodige kantoorruimten. Met het Open Huis laat Dierenartsen AnimalCare het graag zien aan het publiek.

In december 2017 betrokken de medewerkers van drie vestigingen van Dierenartsen AnimalCare in Harderwijk, Ermelo en Putten hun nieuwe pand aan de Goede Reede 3 in Harderwijk. Het nieuwe pand op de grens van Harderwijk/Ermelo kijkt uit op de rotonde van de kruising Groene Zoomweg-Meeboerswerf.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen