Oosterhoff Poolen Ermelo maakt nachtwerk van nieuw Gezondheidscentrum De Linde

Als alles een meezit wordt na de zomervakantie het nieuwe Gezondheidscentrum De Linde geopend aan de Burgemeester Langmanstraat, in het pand waar eerst de bibliotheek was gevestigd.

Oosterhoff Poolen, het allround installatie bedrijf aan Jagerserf 21 in Ermelo, maakt er momenteel met 8 man aan personeel er zelfs drie keer nachtwerk van.

Met fotoreeks

Tot midden in de nacht
Wat alles te maken heeft met de aard van de werkzaamheden voor de ‘benedenbuurman’ supermarkt Plus Alberts. Om de boodschappende klanten niet tot last te zijn worden de werkzaamheden na sluitingstijd (20.00 uur) uitgevoerd tot midden in de nacht. Gisteravond bijvoorbeeld, dinsdag 13 maart, zijn gaten geboord om de riolering aan te sluiten voor het Gezondheidscentrum. Het rioleringsnetwerk wordt op drie plaatsen in het gebouw aangelegd. Donderdagavond wordt de laatste hand aan het netwerk gelegd. Daarnaast verzorgt Oosterhoff Poolen ook de waterleidingen en het sanitair voor het Gezondheidscentrum.

Geluidsoverlast
Het definitieve ontwerp van de verbouwing, de aanvragen voor de benodigde vergunningen tot het begeleiden van het bouwproces is in handen van het Veluws Ontwerpburo. Viktor Lieuw-a-Fa licht toe: “Daarnaast doen we de werkzaamheden in overleg met de Plus, lichten we de omwonenden, burgemeester André Baars, als ook de politie over de te verwachten geluidsoverlast door de werkzaamheden. Deze duren overigens tot 12 uur ’s nachts om de overlast zoveel mogelijk te beperken.”

Huisartsen en apotheek
In de voormalige bibliotheek is men druk met herinrichten om de verdieping gereed te maken voor Gezondheidscentrum De Linde, waar huisartsen Gunneweg-Groot, Willemsen – De Vet en apotheker Van Weelden zich vestigen.

Vertraging
Hoewel de het project behoorlijk wat vertraging opliep, de opening stond gepland in 2016, verwacht Viktor Lieuw-a-Fa dat de opening na de zomervakantie plaatsvindt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen