Boonen Tweewielers aan Dokter van Dalelaan 58 Ermelo gaat verder als de Fietshalte

Foto: de Fietshalte

De Fietshalte, dat is de nieuwe naam die binnenkort de voorgevel siert van de winkel aan de Dokter van Dalelaan 58 in Ermelo (tegenover NS station), het adres voor e-bikes, een groot assortiment aan diverse fietsen: stadsfietsen, toerfietsen, sportfietsen als de MTB en racefiets tot transportfietsen, gebruikte fietsen, sportvoeding en fietsreparatiewerkplaats.

Wat inhoudt dat er afscheid is genomen van de naam Boonen Tweewielers.

Voor 100 procent
“De tijd was er rijp voor”, licht Stephan Lieftink toe. Sinds 1 januari 2018 is hij voor 100 procent eigenaar van de fietsenwinkel die hij 1 maart 2013 opende met zijn compagnon André Boonen. De zakelijke beslissing is in goed onderling overleg genomen. “We zijn destijds de zaak als vrienden gestart en zetten onze eigen plannen als vrienden voort, met wederzijds respect.” André zal zijn eigen werkzaamheden zoals vanouds blijven voortzetten aan de Fokko Kortlanglaan in Harderwijk.

Logische stap
Beide mannen zijn van mening dat ze in de afgelopen 5 jaar met de fietsenwinkel aan de Dokter van Dalelaan echt iets moois hebben opgebouwd. Zakelijk gezien beschouwen Stephan en André de nieuwe koers als een logische stap op het juiste moment.

Vertrouwd adres
De komende weken wordt de voorgevel van de winkel aan de Dokter van Dalelaan 58, aangepast aan de nieuwe naam, als ook de huisstijl en webshop. Verder verzekert Stephan, verandert er niets. “Ook als de Fietshalte blijven wij hét vertrouwde adres met de uitstekende service, advies en persoonlijke aandacht die klanten van ons gewend zijn.”

Oer-Hollands
De keus voor de naam de Fietshalte is bewust en sluit perfect aan bij de omgeving, gezien de ‘buren’ Cafetaria De halte, de bushalte en de halte van het treinstation. “Daarnaast is het een oer-Hollandse naam die lekker in de mond ligt.”

Spectaculair logo
Het logo in de kleurstelling groen/zwart noemt Stephan spectaculair, fris en helemaal van deze tijd. Vooral de derailleur, het onderdeel van een fiets waarmee de fietsketting van het ene kettingwiel naar het andere kettingwiel wordt gebracht, is een echte blikvanger, waarin de letter S een dubbele betekenis heeft.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen