DansFabriek S.I.L.K. Ermelo viert liefde met wervelende dansshow

Liefde is kriebeltjes in de buik voelen, liefde is dat je er mag zijn, of je nu op een meisje of jongen valt of op een gele olifant met paarse stippen, en soms doet liefde pijn. Liefde is ook tientallen jaren als stel met elkaar optrekken.

DansFabriek S.I.L.K. vierde vandaag, zaterdag 27 januari, met drie voorstellingen de liefde in al haar facetten in een uitverkochte Theater De Dialoog.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Monstersssss
“Wij zijn monstersssss”, griezelden Aloysa (7) en Fiene (7) vervaarlijk voor aanvang van de dansshow. Huh?! Je zou denken dat je bij de verkeerde voorstelling was beland; DansFabriek S.I.L.K. zou toch schitteren in de voorstelling met als thema LOVE?! Met rode koontjes van opwinding die zo gewoon zijn voor een belangrijk optreden lachten de twee dikke vriendinnen: “Maar we bedoelen hartjes-monstersssss.”

Felroze hartjes
Om hun woorden te benadrukken showden ze hun zwarte outfit die bezaaid is met felroze hartjes. Beide meiden konden niet wachten om het podium te betreden van het theater. Aan dit duo waren nerveuze kriebels in de buik niet besteed.

Liefdesrelatie vieren op de bühne 
Is this love that I’m feelin’?, de klassieker van Bob Marley, verwachtingsvoller had de dansshow niet kunnen beginnen. De kleintjes van DansFabriek S.I.L.K. hadden deze keer geduchte concurrentie van een ouder echtpaar die hun lange liefdesrelatie vierden op de bühne. Hun liefde voor elkaar vertederde het publiek net zo zeer als de dansoptredens van de allerkleinste leden.

Ogen op schoteltjes
Alle kinder- en volwassengroepen van DansFabriek S.I.L.K. brachten het publiek vervolgens in vervoering met een tornado aan wervelende optredens. Die varieerden van leuke kinderdansen, hiphop tot modern. Ogen op schoteltjes kreeg iedereen van het dansoptreden The Greatest, dat eigenaar Renate Goossensen samen met haar Dance Group in de leeftijd van 6 tot 18 jaar had ingestudeerd.

Er mogen zijn
In de achterliggende gedachte van het optreden slaagden ze. De dansers wisten subliem uit te beelden dat je er er gewoon mag zijn zoals je bent; wat tevens de basis vormt van waaruit DansFabriek S.I.L.K. werkt.

Gratis proeflessen
In de week van maandag 5 februari start de actie van twee weken lang van gratis proeflessen! Dus heb jij na het zien van de voorstelling ook zo zin om te komen dansen bij DansFabriek S.I.L.K. dan ben je welkom!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen