Inloopavond Body-wizard: dé revolutionaire afslankmethode: bij Haarstudio Capelli Ermelo

Foto: Eigen foto

Genoeg van het vetrolletje dat boven je broek uitkomt, de zogenaamde kipfiletjes onder de bovenarmen tot vetophopingen op bovenbenen, lendenen tot heupen? Doe dan de behandeling met de Body-wizard van MedCos: dé revolutionaire afslankmethode.

Haarstudio Capelli aan de Suikerbakker 40A in Ermelo houdt donderdag 18 januari vanaf 19.30 uur een inloopavond om kennis te maken met de Body-wizard cryolipolyse behandeling, die nagenoeg voor iedereen geschikt is.

Probleemzones
De Body-wizard staat voor het afslanken van bepaalde ‘probleemzones’ als buik, bovenbenen, armen, lendenen en heupen. Dat gebeurt door het vet plaatselijk te bevriezen met de behandelkoppen.

Vetlaag wordt dunner
Vervolgens worden de vetcellen op een natuurlijke manier definitief uit het lichaam afgevoerd, zodat de vetlaag geleidelijk dunner wordt. Met zichtbare vermindering van vetophopingen als ultiem resultaat.

Shapen
Yvonne Bredeweg die de behandeling uitvoert zei eerder: “De behandeling is gericht op het shapen van het lichaam. Het gaat om die plekken van het lichaam waar je het vet vast kan pakken.”

  •  De resultaten zijn verbluffend. Meer weten? Klik HIER voor eerdere berichtgeving.

Spraakmakende actie
Haarstudio Capelli introduceert de Body-wizard cryolipolyse behandeling met een spraakmakende actie (scroll naar beneden). Voor alle informatie:

Reacties

article
33409
Genoeg van het vetrolletje dat boven je broek uitkomt, de zogenaamde kipfiletjes onder de bovenarmen
https://ermelo.nieuws.nl/zakennieuws/20180111/inloopavond-body-wizard-revolutionaire-afslankmethode-haarstudio-capelli-ermelo/
2018-01-11T20:13:52+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2018/01/12125537/02EN-BW.jpg
Zakennieuws