Pinokkio Ermelo op nummer 64 in Cafetaria Top 100 2017

Foto: Eigen foto

Cafetaria-Eetsalon Pinokkio aan de Stationsstraat 48 heeft de 64ste plaats bereikt in de Cafetaria Top 100.

Volgens het jury-rapport wordt de zaak geleid door ervaren ondernemers, die weten waarmee ze bezig zijn. Complimenten zijn er voor de gastvrijheid en -vriendelijkheid en voor de hygiëne.

Aandachtspunten
“Met een capaciteit van zeventig zitplaatsen vraagt dat toch net wat extra aandacht. Top dus. Het interieur staat er goed bij, maar wordt verder verfraaid. Als we een aandachtspunt mogen noemen, dan is dat het onderdeel marketing en communicatie. ‘De presentatie is niet uniform’, is de constatering. Wordt dit opgepakt, dan lijkt een hogere score komende jaren gegarandeerd.”

Initiatief
De Cafetaria Top 100 is een initiatief van de Snackkoerier, dé multimediale informatiebron voor cafetaria- en fastserviceondernemers en producenten/leveranciers van snacks, frites, ijs, koffie, dranken en pizza’s. Ondernemers kunnen zich opgeven om mee te dingen naar een plek in de Top 100. Na voorrondes, waarbij 125 cafetaria’s worden geselecteerd, bepaalt de vakjury na een onaangekondigd bezoek welke deelnemers welke plek verdienen in de Top 100.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen