Krijg met DansFabriek S.I.L.K. Ermelo vlinders in je buik!

Foto: DansFabriek S.I.L.K.

Voor de dansvoorstelling met als thema LOVE wordt deze maanden hard getraind in de Danszaal van DansFabriek S.I.L.K. Zo fanatiek zelfs dat de dansers er vlinders van in de buik krijgen.

LOVE wordt gedanst op zaterdag 27 januari 2018. Deze dag kent drie voorstellingen. De kindervoorstelling zal gedanst worden om 14.30 uur, gevolgd door de voorstelling van 17.00 uur en 19.30 uur. 

Special act
Renate Goossensen, eigenaresse van de Dansschool, heeft een belangrijke rol bij één van choreografieën tijdens de voorstelling. Een choreografie die als verassing op de planken te zien is. De nodige uurtjes voor deze act draaien volop, en is er voor deze act een speciale groep voor opgestart genaamd ‘Dance Group’. Deze special act zal te zien zijn bij alle drie de voorstellingen!

Spectaculair
Het gaat om 15 dansers in de leeftijd van 6 tot 33 jaar met een choreografie die spectaculair is in alle opzichten. Zoals de bewegingen en het uitbeelden van alle emoties met gezichtsmimiek. Het dansstuk gooide onlangs trouwens hoge ogen tijdens het bekende televisie programma Dance Dance Dance.

  • Renate Goossensen: “We voelen de nodige spierpijntjes, maar dat is het zeker waard!”

Jonker Herenmode
De muziek, aankleding en de kostuums van de dansvoorstelling LOVE zijn mede mogelijk zijn gemaakt door Jonker Herenmode uit Ermelo.

Kaarten reserveren
Wil jij kaarten reserveren voor de voorstelling, dit kan vanaf maandag 20 november 2017. Kaarten kunnen gereserveerd worden door een mail te sturen naar [email protected] of via het contactformulier op de website: www.dansfabrieksilk.com

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen