Van Buuren Opleidingen opnieuw BBL opleider!

Foto: Eigen foto (bewerkt)

Deze maand, oktober 2017, is bekend geworden dat Van Buuren Opleidingen in de regio midden en noord Nederland op gebied van organisatie, kwaliteit en prijs, als beste uit de bus is gekomen als opleider voor het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL).

Het Sectorinstituut Transport en Logistiek leidt studenten op voor banen in de Transport en Logistiek branche en plaatst hen bij transportbedrijven. De studenten halen tijdens hun studie het B rijbewijs en vervolgens het C en CE rijbewijs bij een opleider in Nederland. Van Buuren Opleidingen mag in de regio van Amsterdam t/m Zwolle alle leerlingen opleiden voor de rijbewijzen.

Trots
Van Buuren Opleidingen is hier erg trots op dat zij als beste beoordeeld zijn in een hele grote regio. Voor de periode 2018 – 2019 – 2020 zijn zij dé opleider voor de nieuwe generatie BBL chauffeurs!

Hilarische actieweken
Wil je geen Transport en Logistiek studeren, maar wél je rijbewijs halen? Van Buuren heeft de hele maand oktober hilarische actieweken, dus je kunt met korting je rijbewijs halen (o.a. bromfiets, auto, motor, vrachtauto en touringcar)!

  • Nieuwsgierig naar deze aanbiedingen? Kijk op www.vanbuuren.nl/actie voor meer informatie of bel naar 0341 – 553787.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen