Proeverij De Ontmoeting Ermelo krijgt 8000 euro van Rabobank StimuleringsFonds

Foto: Gert Spijker

Allemaal blije gezichten bij Proeverij De Ontmoeting in Ermelo. Vorige week mochten de medewerkers Marianne Herzog en Ricardo Dijksman een cheque van maar liefst € 8.000,- in ontvangst nemen uit handen van Marcel Korving.

Door Gert Spijker

De kantoordirecteur van de Rabobank licht het gulle gebaar graag toe: “Het bedrag is beschikbaar gesteld door ons StimuleringsFonds. Het mooie van De Ontmoeting is dat iedere medewerker, met of zonder beperking, de kans krijgt door opleiding en coaching de aanwezige talenten optimaal te benutten. Met veel aandacht voor individuele ontwikkelplannen worden medewerkers nóg beter gemaakt, zodat zij met een stralend gezicht en zoveel mogelijk zelfstandig hun werk kunnen doen. Daaraan dragen we met deze donatie heel graag bij.”

Bijzondere sfeer
Ook Jan Schuurman, voorzitter van de gelijknamige stichting, is super enthousiast: “Na de ingrijpende verbouwing en herinrichting in juni jl. kregen we vele positieve reacties. De nieuwe inrichting, de uitstraling en het uitgebreide productenaanbod, scoren hoog. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Maar de grootste ‘trekker’ is en blijft de bijzondere, authentieke sfeer die onze medewerkers spontaan creëren. Voor hén doen we het allemaal!”

Coaching
Volgens Schuurman zijn er nog volop uitdagingen: “Na de herinrichting en door de omzetgroei zijn er allerlei nieuwe taken ontstaan, zoals het onderhouden van een shopje, het adviseren van de klant en/of het afrekenen. De medewerkers krijgen nu de kans om verantwoordelijk te zijn voor het gehele proces. Wie het nog niet (helemaal) onder de knie heeft, leren we het. Niet alleen ‘technisch’, maar ook met de bijbehorende sociale vaardigheden. De coaching is in handen van vier professionele begeleiders. Mede mogelijk gemaakt door de Rabobank!”

Openingstijden
Proeverij De Ontmoeting is gevestigd aan de Stationsstraat 133, 3851 ND Ermelo.
Telefoon: 0341 -553286. Openingstijden: dinsdag 09.30- 17.30 uur; woensdag, donderdag en zaterdag 09.30-19.30 uur en vrijdag 09.30-20.30 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen