Koop een mooi schrift van Isa en steun het diabetesfonds!

Foto: Eigen foto

Dansfabriek S.I.L.K. is trots op al haar dansers maar momenteel op één danser in het bijzonder! Het gaat om de 11-jarige Isa die sinds 2014 bij Dansfabriek S.I.L.K. danst. Isa is diabeet en zet zich in voor het diabetesfonds!

Diabetes type I
Dansen vind zij leuk en bewegen is goed voor haar, juist omdat Isa diabeet is. Zij heeft sinds 2011 diabetes type I en vond het tijd om iets goeds te doen voor het diabetesfonds. Ze vroeg aan haar dansdocent Renate of zij zelfgemaakte schriften voor het diabetes fonds wilde kopen.

Schriften mooi maken
“Ik ga schriften kopen en die ga Ik ontzettend mooi maken zodat ik deze weer kan verkopen, dit geld doneer ik dan aan het diabetesfonds”. De schriften kosten 1 euro per stuk. Hiervan gaat 0,80 cent, van ieder verkocht schrift, naar het diabetesfonds. “Dus hoe meer schriften ik verkoop, hoe meer geld er gedoneerd kan worden.”

Renate helpt
Renate Goossensen, eigenaar van Dansfabriek S.I.L.K. vond dit zo’n goed idee dat ze besloot haar hierbij te helpen. De schriften kunnen worden gekocht in de dansschool. Er staat een grote doos met daarop STEUN HET DIABETESFONDS. Ook kan hier een vrijwillige bijdrage in gedoneerd worden.

Hulptroepen
De actie is zaterdag 7 oktober van start gegaan en er zijn al zoveel schriften besteld dat Isa het tekenen niet meer alleen af kan. Daarom zijn er hulptroepen ingezet om haar hierbij te helpen.
Mocht je misgrijpen voor een schrift in de dansschool in gymzaal van de Ireneschool aan de Dirk Staalweg,  dan kun je een bestelling plaatsen door een email te sturen naar [email protected] Iedere bijdrage en/of bestelling wordt gewaardeerd. De actie duurt tot 1 december 2017, daarna wordt bekend gemaakt hoeveel Isa aan het diabetesfonds kan doneren.

  • Dus! Koop een mooi schrift van Isa en steun het diabetesfonds!

Reacties