Ruitersportcentrum Ermelo overweldigd door belangstelling Open Manegedag

Vorig jaar was het prachtig weer tijdens de Open Manegedag bij Ruitersportcentrum Ermelo aan de Buitenbrinkweg 44a. Vandaag, zaterdag 16 september, regende het pijpenstelen. Over belangstelling had het Ruitersportcentrum echter niet te klagen. Integendeel, het werd zelfs drukker bezocht dan vorig jaar.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Groeien
Eigenaar Monique Gommans-de Warle die klein van stuk is: “Met zulke dagen groei ik wel hoor, zoveel mensen zijn er.” Waar vorig jaar veel van de activiteiten buiten plaatsvonden, werd vandaag alles binnen gehouden. “De binnenbaan die je in 2-en kunt delen is daar immers heel geschikt voor.”

Zilveren jubileum
Dit jaar bestaat de manege 25 jaar. Er uitgebreid aandacht aan besteden is nog niet gelukt. Monique denkt dat in oktober te doen. “We hebben er gewoon nog geen tijd voor gehad. Afgelopen zomer hebben we het heel erg druk gehad. Er was namelijk veel animo voor onze activiteiten, zoals het evenement ‘lol met je knol’ en Horse Event. Naast Ermeloers was er ook veel animo onder de toeristen; ze kwamen zelfs uit Dubai en Moskou. En natuurlijk hadden we ook onze dressuurwedstrijden.”

Paardenliefhebbers
Veel paardenliefhebbers, van jong tot oud, kwamen vandaag een kijkje nemen in het Ruitersportcentrum. Het publiek volgde de paardrijlessen, kreeg een rondleiding, mocht pony’s borstelen tot korte theorielesjes volgen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen