Oosterhoff Poolen Ermelo doet mee aan de Beursvloer, u ook?

Foto: Grietje-Akke de Haas (bewerkt)

Op initiatief van Welzijn Ermelo wordt op dinsdag 26 september Ermelo’s tweede Beursvloer georganiseerd. Oosterhoff Poolen installatietechniek aan het Jagerserf 21 op Industrieterrein Veldzicht in Ermelo doet mee, u toch ook?!

Roel Oosterhoff licht de deelname van Oosterhoff Poolen toe: “Dit is de eerste keer dat we meedoen. We nemen deel aan de Beursvloer omdat het concept ons aanspreekt. Ofwel, met gesloten beurs iets voor elkaar doen vinden we een leuk idee.”

Geld is taboe
Beursvloer Ermelo is een evenement waarbij handel centraal staat, met als doel de kwaliteit van het maatschappelijke leven een boost te geven. Geld is taboe op de Beursvloer. Er worden namelijk maatschappelijke behoeften verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin.

Matches tot stand brengen
Bedrijven, lokale overheden, serviceclubs, scholen, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties ontmoeten elkaar in een informele en dynamische sfeer. Doel van een Beursvloer is om matches tot stand te brengen. Vrijwilligers- of maatschappelijke organisaties vragen niet om geld maar om kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Of gewoon handen om het één en ander voor elkaar te krijgen.

Iets tegenover
Uiteraard stellen zij hier iets tegenover. Bedrijven hoeven hun financiële middelen niet aan te spreken, maar maken juist gebruik van andere mogelijkheden om iets voor hun directe samenleving te betekenen.

Informatie
De Beursvloer Ermelo vindt plaats in Chr. College Groevenbeek, tussen 18.00 en 20.00 uur. Heeft uw stichting, vereniging of instelling een onvervulde wens of behoefte? Of heeft u een bedrijf
dat invulling wil geven aan maatschappelijk betrokken ondernemen? Neem dan voor meer informatie contact op met Hanneke Jonkers van Welzijn Ermelo, telefoon 0341-551678 of email [email protected]

Reacties