Rode Kruis Ermelo/Putten.nl in het nieuw gestoken door studenten Landstede en OrangeTalent

Foto: OrangeTalent

Een prachtige nieuwe website voor het Rode Kruis Ermelo/Putten. Dat is het resultaat van een bijzonder project waarin het onderwijs, bedrijfsleven en een vrijwilligersorganisatie samenwerken.

Maandag 28 augustus vond de feestelijke presentatie van de nieuwe website plaats bij Landstede Harderwijk.

Bijzonder project
De website is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Landstede Media & Vormgeving, Landstede ICT, het Rode Kruis Ermelo/Putten en OrangeTalent. Een bijzonder project waarbij studenten, onder begeleiding van de specialisten van het online communicatiebureau, zorg hebben gedragen voor het totale ontwerp en de bouw van de nieuwe site.

Ontworpen én gebouwd
In een paar maanden tijd hebben de studenten een nieuwe website ontworpen én gebouwd. De studenten van Media & Vormgeving trapten af met het design. Toen het ontwerp helemaal klaar was, startten de studenten ICT met de bouw en realisatie van de site. Het resultaat? Een site die perfect aansluit bij de wensen van Het Rode Kruis Ermelo/Putten, bijvoorbeeld door de mogelijkheid voor mensen om zich aan te melden als vrijwilliger. Bekijk het eindresultaat op www.rodekruisermelo.nl

Maatschappelijk praktijk project
Het is niet de eerste keer dat OrangeTalent deze bijzondere samenwerking faciliteert. Voorgaande jaren werden nieuwe websites gerealiseerd voor onder andere Stichting Oogstfeest Horst en Telgt en de Oranje Vereniging Elspeet.

  • Bent u betrokken bij een organisatie zonder winst oogmerk en hebt u behoefte aan een nieuw online platform? Meld u zich bij ons via [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen