’t Zomernest Ermelo geeft nieuwe menukaart een zomers tintje

Fans van lekker eten buiten de deur houden van afwisseling. Zij kunnen hun hart ophalen met de nieuwe menukaart van Bar/Cafetaria/Eetcafé ‘t Zomernest aan de Julianalaan 123 in Ermelo. 

Zomers tintje
Eigenaar Kristiana Gederte en haar medewerkers laten hun gasten graag kennismaken met de nieuwe menukaart; eentje met een zomers tintje bovendien. Deze Zomerspecials moet je gewoon proeven zo smakelijk zien ze eruit.

Carpaccio
In twee Zomerspecials speelt de populaire carpaccio de hoofdrol. Bij het broodje carpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas op een pistolet. Maar voor fans van carpaccio op een bedje van groen serveert ’t Zomernest de salade carpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.

Smaakmakers
Bij de Zomerspecial Zomerkoninkje zijn de aardbeien de echte smaakmakers. Gecombineerd met ijs en slagroom wordt de sorbet een echte favoriet deze zomer.

Vegetarische burgers
Kristiana houdt graag rekening met de wensen van haar klanten. Daarom introduceert zij als Zomerspecial de vegetarische burgers die worden geserveerd met frites en mayonaise. De medewerkers informeren liefhebbers graag over alle mogelijkheden.

Voor ieder wat wils
De nieuwe menukaart zelf biedt voor ieder wat wils. De Amerikaanse gerechten bijvoorbeeld die de lekkerste soorten burgers en hotdogs voor de stevige trek beloven, compleet met frites en mayonaise. Gefrituurde uienringen, cheddarkaas tot verschillende soorten sausje maken de smaak helemaal compleet; het is maar net voor welke burger of hotdog je kiest.

Los van het botje
Ook de ’t Zomernest Specialiteiten doen hun naam eer aan. Dat varieert van huisgemaakte spareribs die heerlijk los van het botje zijn te verorberen, kipsaté, schnitzel ’t Zomernest tot de klomp boerenbiefstuk en klomp boerenkip.

Klassiekers
De onvervalste klassiekers die worden geserveerd met frites, mayonaise en salade mogen natuurlijk niet ontbreken op de menukaart. Zoals een 200 gr. biefstuk met champignons en ui, kapsalon tot patat stoofvlees.

Broodjes
Op het gebied van broodjes is daarnaast de keuze groot. Dit varieert van smakelijke tosti’s, broodje gezond, broodje pikante kip tot broodje hamburger speciaal en een uitsmijter.

Boerenjongens
Als nagerechten heeft ’t Zomernest de dame blanche op het menu staan, sorbet kersen en -boerenjongens, sundae’s coupe en milkshakes.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen