Koningsnacht op ’t Weitje Ermelo dendert op zijn grondvesten

Wat een gave Koningsnacht beleefde Ermelo woensdag 26 april op ’t Weitje. De animo was zó groot dat het zaak was om op tijd binnen te zijn, want op een gegeven moment was vol ook écht vol.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Geslaagde swingende muziekavond
Initiatiefnemers Marco van Dijk (Café De Molenaer), Marnix Grift (Café De Veluwe), Robert Jonker en Jan Dooijewaard (de DorpsKamer en Restaurant Van Sprang) die hun nek hebben uitgestoken voor dit grootschalige evenement, kunnen terugkijken op een uiterst geslaagde swingende muziekavond waar een mix van ingrediënten het publiek van jong tot oud aansprak. Wat natuurlijk ook te danken was aan de medewerking van de de radio DJ’s van QMusic The Party.

Høken
Zij schotelden het gretige publiek een uitgekiende mix van muziek voor waar iedereen zich reuze in kon vinden. Zo reageerde de Oranje-feestgangers bijvoorbeeld uitzinnig op de klassieker ‘Let it be’ van The Beatles; die een frappante uitvoering was van een ballade en een høkende versie.

Gedurfd initiatief
Collega-caféhouders roemden het gedurfde initiatief omdat zij ook de vruchten plukten van het massaal toegestroomde publiek. Jan van Wilgenburg van Speciaalbier Café De Hazeburg merkte verheugd op: “Ik weet nu al dat het straks volloopt bij mij.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen