Koningsnacht Ermelo wordt écht gaaf met QMusic The Party

Foto: Feest in Ermelo

Blok woensdagavond 26 april in je agenda; regel een oppas als je kleine kinderen hebt; vis je dansschoenen van achteruit de kast en trek je mooiste oranje-kostuum aan. Want de Koningsnacht op ’t Weitje in Ermelo wordt grootser gevierd dan ooit!

Toegang is vrij!
Dat garanderen horecaondernemers Marco van Dijk (Café De Molenaer), Marnix Grift (Café De Veluwe), Robert Jonker en Jan Dooijewaard (de DorpsKamer en Restaurant Van Sprang), die de handen ineen hebben geslagen voor een groots opgezet gezellig Oranjefeest, dat begint met Koningsnacht. De toegang is vrij!

‘Ouwe lullen disco’
De Koningsnacht gaat vroeg van start, om 19.00 uur, vertellen Marco, Marnix, Robert en Jan. Om te vervolgen: “Uiteraard is Koningsnacht met de radio DJ’s van QMusic The Party een feest voor iedereen. Echter we noemen het ook wel gekscherend ‘ouwe lullen disco’; het is dan ook zeker bedoeld voor de oudere stappers die de dag erop bijvoorbeeld met hun kinderen Koningsdag vieren.”

Het dak gaat eraf
De Muziektent op ’t Weitje is tijdens Koningsnacht hét toneel van QMusic The Party, omlijst met een spetterende licht- en geluidsshow. De radio DJ’s die muziek draaien voor jong tot oud zijn van plan het dak eraf te blazen, waarbij uiteraard ook hun beroemde Voute Uur voorbij komt. Daarnaast kunnen de feestgangers hun dorst lessen bij de diverse bars, en op het terras van Restaurant Van Sprang. Bovendien zijn Marco, Marnix, Robert en Jan eventueel slecht weer te slim af, met voldoende sfeervolle overkappingen zodat het publiek, stel dat, droog blijft.

Naar de cafés
Qmusic The Party duurt tot 23.30 uur, dan verplaatst het feest zich naar de cafés. Restaurant Van Sprang is gesloten en na het feest sluit ook de DorpsKamer de deuren.

Koningsdag
Na de feestelijke nacht start Koningsdag op ’t Weitje al om 11.00 uur. Wederom belooft het één groot feest te worden met de hele dag vertier voor piepjong, jong en oud. Alle voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Houd de berichtgeving in de gaten, want volgende week wordt het programma bekendgemaakt.

Klik HIER voor eerdere berichtgeving over het Oranjefeest; het eerste evenement dat wordt georganiseerd in het kader van Feest in Ermelo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen