Moda Donna e Si Ermelo verrast publiek met wervelende Spring Summer Show

Verrassend, dat was in één woord de Spring Summer Show van Moda Donna e Si, donderdagavond 30 maart. De exclusieve mode voor dames én heren die schittert in de winkel aan de Stationsstraat 113, kwam in de meest bijzondere combinaties tot leven op de catwalk.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Veel keus
Tien mannequins; 6 dames en 4 heren, flaneerden over de catwalk en showden elk 5 kledingsets. Tot groot genoegen van het publiek dat zich erg verrast toonde over de vele mogelijkheden. Want eigenlijk kunnen liefhebbers die gaan voor comfortabel te dragen kwaliteitskleding voor vrijwel iedere kledingstijl terecht bij Moda Donna e Si. Dat lieten de mannequins zien aan de hand van de thema’s Beach, Business, 10 Days, Denham en Black & White. Ofwel trendy vrijetijdskleding tot casual gekleed.

Oog voor detail
Opvallend aan de nieuwe voorjaar/zomercollectie van Moda Donna e Si is de nonchalante oog voor detail. De opgerolde pijpjes van een broek bijvoorbeeld, een aparte halssluiting die een ogenschijnlijk eenvoudig jurkje allure geeft, brede rode stroken die een ruimvallende pantalon opfleuren tot de boorden van een wit overhemd die zichtbaar zijn onder een in rood uitgevoerde colbert.

Jumpsuit
Helemaal terug van weggeweest is de jumpsuit, een uit één stuk bestaand kledingstuk. Op de catwalk werd een versie van de jumpsuit geshowd in een opvallende kleur blauw, die geraffineerd wordt onderbroken door smalle witte strepen ter hoogte van de heupen. Zonnig geel paradeerde ook over de catwalk in onder meer in de vorm van een ruimvallend vest gedragen over een geel/wit gestreept shirt.

Hoofdrol
Een verrassende hoofdrol speelde de collectie van Leene schoenen & tassen die de mode van Moda Donna e Si zo voortreffelijk completeerde, (zie fotoreeks). Net als overigens de brillenmode van Geert Eyefashion Optiek.

Opgetogen over succes
Het team van Moda Donna e Si: Renate Bussemaker, Francis Zondag en Alwin Veenendaal onder leiding van Peter Moes, nam na afloop van de show graag alle complimenten in ontvangst van het publiek. Ook eigenaars-echtpaar Hammie en Richard van Heukelum toonde zich opgetogen over het succes van de Spring Summer Show. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er gezellig bijgekletst. Bovendien mocht er worden gewinkeld met een korting van 10 procent op de nieuwe collectie. Waar het gros van de belangstellenden gretig gebruik van maakte.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen