Ermelo Buitenleven: ‘Op Strand Horst valt veel beleven!’

Foto: Ermelo Buitenleven

Op Strand Horst is heel veel te doen en te beleven! En dat willen de ondernemers daar dan ook graag vertellen. In samenwerking met Ermelo Buitenleven heeft dat geleid tot een gezamenlijke glossy folder waarin 8 bedrijven zich presenteren, zodat je een goed beeld krijgt van wat er allemaal te doen is.

Met daarin ook nog van elk bedrijf een aantrekkelijke kortingsbon om je over de streep te trekken om een bezoekje aan Strand Horst te brengen. Deze folder is onlangs in uw brievenbus gevallen*). Want Strand Horst heeft een heel gevarieerd aanbod: je kunt er Pitch & Putt spelen, Burgers eten, Paintballen, Oosters Wokken, Varen, Italiaans eten, Surfen en genieten van het water bij de Beachclub. Alle mogelijkheden dus voor een dagje uit, een kinderfeestje, een etentje met familie of vrienden of een tussenstop tijdens een fietstochtje.

Strand Horst heeft het. Onder het motto ‘Fun, beleving en water!’  willen de ondernemers dat graag laten weten. U bent van harte welkom op Strand Horst, ook in de winter!

*) Hebt u de folder niet ontvangen, dan kunt u een exemplaar krijgen bij de VVV in Ermelo, of bij elk van de deelnemende bedrijven op Strand Horst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen