Oosterhoff Poolen installatietechniek Ermelo feliciteert jarige medewerker

Roel Oosterhoff feliciteert de jarige Ron van de Kamp.
Foto: Eigen foto

Van uitgebreid feestgedruis houdt Ron van de Kamp niet. Toch kon Oosterhoff Poolen installatietechniek het niet laten Ron vanmorgen feestelijk op kantoor te ontvangen om hem te feliciteren met zijn 65ste verjaardag.

Het kantoor van Oosterhoff Poolen aan het Jagerserf 21 in Ermelo van waaruit Ron samen met zijn zoon Dennis de serviceafdeling runt, hadden Roel Oosterhoff en Arjan Poolen feestelijk versierd met gekleurde ballonnen en slingers. “Ik ben echt geen feestganger, maar dit vond ik super leuk”, waardeerde Ron het gebaar van ‘zijn bazen’.

Nog niet zolang geleden betekende het bereiken van de 65-jarige leeftijd dat je met pensioen ging. Sinds de veranderde wetgeving gaat dat voor vrijwel niemand meer op, ook niet voor Ron. “Ik ‘moet’ nog 9 maanden, eind juni 2017 ga ik officieel met pensioen.” Als moeten ervaart Ron het niet, hij heeft het duidelijk naar zijn zin bij het Ermelose installatiebedrijf. “Misschien rommel ik na mijn pensioen zelfs nog wat door bij Oosterhoff Poolen.”

Wat voor Ron het werken bij Oosterhoff Poolen zo prettig maakt is het familiegevoel dat hij ervaart binnen het installatiebedrijf. Net als in de periode dat hij in dienst was van Gert Poolen, de vader van Arjan. Voor Ron in 2009 ging werken bij Oosterhoff Poolen had hij namelijk al een lange carrière achter de rug bij Baderie Poolen aan de Dokter Holtropstraat. “Ik heb daar zo’n 30 jaar gewerkt. Na de overname door Scheer en Foppen ben ik na anderhalf jaar overgestapt naar Oosterhoff Poolen, en heb daar het hele servicegebeuren opgezet.” Zijn werk, zo snel mogelijk storingen oplossen op het gebied van verwarming en gas, wordt erg gewaardeerd door de klanten van Oosterhoff Poolen, vooral in de winter.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden