Vakgarage Kievit Ermelo deelt prijzen jubileumactie uit

Ze waren er vanmiddag, vrijdag 2 september allemaal; de prijswinnaars van de jubileumactie die Vakgarage Kievit aan de Telgterweg 261A hield op vrijdag 1 juli.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

De actie waar prachtige prijzen mee vielen te winnen maakte deel uit van een groots opgezette receptie ter ere van het zilveren jubileum van Vakgarage Kievit en het kersverse huwelijk van Martin en Hilda Kievit. Martin refereerde tijdens de prijsuitreiking nog even naar het prachtige feest: “Het was een geweldige dag.”

De winnaars waren al eerder op de hoogte gebracht dat ze in de prijzen waren gevallen. Welke prijs was echter nog een grote verrassing. Vol spanning wachtten ze het moment af tot Martin hun naam noemde met de bijbehorende beloning. Die was niet mis.

Zo toverde Martin bij de prijswinnaars van de kleurwedstrijd een hele brede lach op het gezicht. Friso Dijkstra (bijna 4) uit Wierden werd verrast met een autotransport compleet met bolides. Floor de Ridder (7) uit Ermelo kreeg op haar beurt een cadeaubon van Boerderij Pret en Famke Heijboer (11) werd blij gemaakt met een entreebewijs van het Klimbos.

Corine Jongman (13) uit Ermelo won de prijs van het tet tellen van het aantal autootjes op het schilderij dat naast de balie hangt: 183. Zij was de enige inzender die het bij het juiste eind had. Voor haar inspanning van het tellen scoorde zij een waardebon van Intersport.

Drie personen hadden bijna het juiste schadebedrag geraden van de auto van Hacom Autoschadeherstel uit Nijkerk, 4.696,69 incl. BTW: Sjoerd Dijkstra uit Wierden (8 ), Henk Reijers uit Ermelo en Gerard Kievit uit Leuvenum zaten er het dichtste bij. Sjoerd werd beloond met de derde prijs: een pakket van technisch Lego. Gerard Kievit won de tweede prijs: een podiumkaart om een theatervoorstelling of concert te bezoeken. De ultieme prijs van de actie ging naar Henk Reijers. Hij zat maar 3,30 euro naast het juiste schadebedrag. Hij ging met een ballonvaart naar huis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen