Orange Talent Ermelo werkt op heel hoog niveau!

Foto: Stephan Lenting

Vandaag, vrijdag 2 oktober, was het zo’n prachtige ochtend. De zon deed haar uiterste best om door de dikke deken van mysterieuze mist heen te komen. De concept en interaction designer van OrangeTalent, Stephan Lenting, vertrok gewapend met zijn camera naar Molen de Koe.

OrangeTalent heeft namelijk aangeboden om voor deze mooie Ermelose stichting een nieuwe website te realiseren. En daar horen natuurlijk verrassende foto’s bij…

Door de jaren heen zijn er al veel prachtige platen geschoten van Molen de Koe, maar één foto ontbrak nog volgens fotograaf Stephan. OrangeTalent is altijd op zoek naar iets extra’s. Naar een opvallend en inventief idee. Om de bezoekers van de nieuwe website een goed beeld te geven van Molen de Koe heeft Stephan een verticale panoramafoto gemaakt. De totstandkoming van deze foto vroeg om enige voorbereiding, maar het resultaat is verbluffend.

Molenaar Henk Geijtenbeek heeft ervoor gezorgd dat de wieken van de molen er op z’n mooist bijstond, met de wieken precies naar de juiste richting. Hendrikse Verhuur, een opdrachtgever van OrangeTalent, zorgde voor een hoogwerker en een vakkundige machinist. Voor het maken van een goede panoramafoto is het essentieel dat de foto steeds vanuit hetzelfde standpunt gemaakt wordt. Fotograaf Stephan heeft Molen de Koe gefotografeerd tot een hoogte van maar liefst 28 meter.

  • Het resultaat is moeilijk om nog even geheim te houden maar begin 2016 hoopt Orange Talent u te verrassen met een fantastische foto van een stukje Ermelose trots; Molen de Koe!

banner-molendekoe

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen