De Schout van Ermel gaat live op zondag

Foto: Duo 99,5 deed gisteren de aftrap van de reeks gezellige zondagen bij De Schout van Ermel

De Schout van Ermel heeft koud de succesvolle Steakweken achter de rug, of er staan alweer nieuwe activiteiten op het programma bij Restaurant/Grand Café aan de Putterweg 1 in Ermelo. Namelijk een reeks gezellige zondagen met live-muziek.

De heren van 99,5 gaven gisteren, zondag 23 augustus, de aftrap van de reeks gezellige zondagen door de gasten op een puik staaltje bluesmuziek te trakteren.

Liefhebbers van Spaanse sferen en het traditionele Spaanse drankje Sangria zijn zondag 30 augustus aan de beurt met een heuse Spaanse avond bij De Schout van Ermel. Het Restaurant/Grand Café heeft niemand minder dan het Spaanse duo onder leiding van Carlos Rivas gestrikt, dat bij aanvang van de borrel, zo rond 16.00 uur, begint met spelen. Bovendien verhoogt een in stijl geklede dame de sfeer door op temperamentvolle wijze een aantal Spaanse dansen te verzorgen.

Speciaal voor deze avond maakt de kok een grote pan met paella, een van de bekendste gerechten uit de Spaanse keuken. Daarnaast worden er heerlijke grote garnalen gegrild op de barbecue. Wanneer het weer het toelaat zal de Spaanse avond uiteraard plaatsvinden op het zonnige terras van De Schout van Ermel. Bij minder Spaanse temperaturen in het vooruitzicht wordt binnen in het sfeervolle Restaurant/Grand Café er een gezellige namiddag/avond van gemaakt.

De Schout van Ermel raadt belangstellenden aan te reserveren voor de Spaanse avond om teleurstellingen te voorkomen: 0341 – 494440.

Het live-programma van de eerstvolgende zondagen:

  • Zondag 6 september: Jazzmin
  • Zondag 13 september: De Ermelose coverband Keef & Friends

Alle optredens starten in de namiddag rond 16.00 uur. De Schout van Ermel staat garant voor een perfect uitje. Bezoekers worden uitermate hartelijk en gastvrij ontvangen, en de prijs/kwaliteitsverhouding is bovendien zeer goed. De Schout van Ermel is hét restaurant voor heerlijk onbeperkt Tapas eten voor 24,95 euro. Maar ook liefhebbers van á la carte eten zijn bij De Schout van Ermel aan het juiste adres.

Volg voor alle activiteiten de Schout van Ermel op Facebook via: www.facebook.com/deschoutvanermel

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen