Koping Flora is tweede beste bloemist van Gelderland

De vreugde was groot vanmiddag, dinsdag 7 juli, onder de dames van Koping Flora die huist in de Boni supermarkt aan de Herderlaan 10. De bloemenzaak is namelijk uitverkoren tot tweede beste bloemist van Gelderland met de verkiezing ‘Mijn bloemist van het jaar 2015-2016’.

Fotoreeks: Grietje-Akke de Haas

Bea van Wijk nam de felicitaties graag in ontvangst. “Maar alle eer gaat naar de meiden hè”, meent de vrouw die in 1972 samen met haar man Joop de bloemenzaak opende aan de Herderlaan, oprecht. Waarbij ze doelt op Renata, Annie, Liane, Liselot, Els en Brenda. En natuurlijk op zaterdaghulp Monique, die helaas niet bij de uitreiking kon zijn.

Eigenaar Jaap van Wijk en teammanager Marco van Kesteren kwamen het team van Koping Flora verrassen met de felbegeerde oorkonde én taart om het heuglijke feit te vieren. Van supertrots tot stoer, de dames kwamen superlatieven te kort om hun blijdschap uit te drukken. Want aan de provinciale verkiezing, de opmaat naar de landelijke verkiezing, deden maar liefst 106 bloemenwinkels mee.

De tweede plaats veroveren van de provincie Gelderland is een serieuze erkenning van de bloemenzaak. De meer dan uitstekende rapportcijfers zijn namelijk tot stand gekomen door de waardering van de consument (30%) én door de cijfers van professionele partijen; een mystery-shopper (40%) en de vakjury (30%).

Koping Flora scoort hoog op persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid, service, grote sortering en verstand van zaken van het verkoopteam. Uitgedrukt in rapportcijfers behaalde Koping Flora op alle onderdelen gemiddeld een 9,2. Daarnaast zeggen klanten zich erg op hun gemak te voelen, welkom en gezien. In die zin bevelen ze de winkel maar wat graag aan bij vrienden en familie. Ook de mystery-shopper toonde zich aangenaam verrast gezien het rapportcijfer van een 9.

Koping Flora, het adres voor snijbloemen, bloemstukken, vaste planten, potten tot rouwboeketten van een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs, heeft inmiddels 6 bloemenzaken. Twee in Ermelo -Herderlaan en Stationsstraat-, één in Putten -in de Boni supermarkt-, en drie in Harderwijk -winkelcentra Tweelingstad, Stadsweiden en Drielanden-.

De verkiezing ‘Mijn bloemist van het jaar 2015-2016’  is een initiatief van VBW, de brancheorganisatie voor bloemisten, en werd gehouden gedurende de maanden maart, april en mei.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen