Beleef De Bijzondere Winkel op Paasfair Staverden

Foto: De Bijzondere Winkel

Van vrijdag 3 april tot en met maandag 6 april viert Landgoed Staverden de lente met een groots opgezette Paasfair. De Bijzondere Winkel is één van de ruim 50 deelnemers.

De fair vindt plaats in het Kasteel, Koetshuis en het binnenterrein. Het aanbod van de stands bestaat uit een divers assortiment van brocante, sieraden, outdoor, lifestyle, fashion, inrichting tot ambacht. Ook is er een activiteitenprogramma met muziek en entertainment, een 5 meter hoge Paasboom, lammetjes en bijzondere pauwensoorten.

In deze sprookjesachtige omgeving komt het assortiment van De Bijzondere Winkel die is gevestigd aan de Fokko Kortlanglaan 4 in Horst prachtig tot haar recht. Voor de presentatie van de collectie kozen Alie van de Mheen en Jannie Martens kozen bewust voor een ruime tent die voor het Kasteel wordt geposteerd, en waar bovendien de aankoop gepind kan worden.

Zoals de AJÉ Outdoor Kleding voor het betere buitenleven. De zomerhoedjes met UV-bescherming bijvoorbeeld, voor mannen en vrouwen in neutrale en gewaagde kleurstelling. Hoedjes die volgens Jannie worden aanbevolen door dermatologen om huidkanker te voorkomen. Maar er zijn ook items als jassen in veel verschillende uitvoeringen, Dubarry laarzen, sjaaltjes tot poncho’s.

12EN BW1

12EN BW2

Daarnaast wordt een greep uit de assortiment van de Bijzondere Winkel gepresenteerd die bekend staat als apart, buitengewoon, eigenaardig, excentriek, origineel, speciaal tot uniek. Heel apart is de collectie tassen, die je eenmaal in gebruik volgens Alie, nooit meer zonder wilt. Ook de verschillende messensets zijn een must voor iedereen die houdt van mooi en luxe, en die toch voor een redelijk betaalbare prijs te koop zijn. Stoer, aangekleed en echt mooi zijn bovendien de vloerkleden, uitgevoerd in jute en leer, van De Bijzondere Winkel. Maak daarnaast ook kennis met de bijzonder fraaie sieraden van het merk UNOde50, verzorgingsproducten van Walra tot de stoere snijplanken.

12EN BW3

12EN BW4

12EN BW5

De entree voor de Paasfair is 5 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis, ook het parkeren is gratis. Tot de datum van de Paasfair houdt De Bijzondere Winkel een actie. Bij besteding van 20 euro ontvangt de klant een entreekaart voor één persoon.

De Paasfair op Landgoed Staverden vindt plaats op 3 april 11:00 – 17:00, 4 april 11:00 – 20:00, 5 april 11:00 – 20:00 en 6 april 11:00 – 17:00.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen