Eetcafé ’t Zomernest is klaar voor het voorjaar

Foto: Ermelo.nieuws.nl

Bar/cafetaria/eetcafé ’t Zomernest aan de Julianalaan 123a luidt met spraakmakende acties het voorjaar en de zomer in.

Al is het nog geen zomer, de dagen lengen in ieder geval en het aantal prachtige lentedagen dat we net achter de rug hebben belooft veel mooi weer voor de komende maanden. Tijd om eruit op te trekken; op de fiets, met de benenwagen of in de auto. Voor de eigenaren van een e-bike; ’t Zomernest beschikt ook over oplaadpunten. Eigenaar Kristiana Gederte is er in ieder geval klaar voor om de ‘mooi weer-aanbidders’ te ontvangen tijdens een stop. Zo draait de softijs-machine inmiddels op volle toeren, wacht de speeltuin op enthousiaste kinderen en is het aanbod op de ijskaart er eentje om je vingers erbij af te likken.

12EN Zomernest knallers

Bovendien grossiert het cafetaria in snacks-knallers. Scherp geprijsd ook; 4 patat en 4 snacks (keuze uit frikandel, kroket, kaassoufflé en kipcorn) voor 10 euro, 6 patat en 6 snacks voor 14 euro en 8 patat en 8 snacks voor 18 euro. Daarnaast is ’t Zomernest gestart met een spaaractie die nog meer voordelen oplevert voor trouwe klanten. De spelregels zijn als volgt: wie voor 2,50 euro een klantenkaart aanschaft krijgt gelijk 50 punten op de kaart, zodat u uw aankoop gelijk hebt terugverdiend. Per bestede euro krijgt een klant 1 spaarpunt, Wie 150 punten bij elkaar heeft verzameld ontvangt 7,50 euro korting. De klantenkaart is alleen geldig voor afhaalbestellingen uit de snackbar.

12EN Zomernest spaaractie

Geen tijd om te koken of een keertje gezellig uit eten gaan? Dat kan ook bij ’t Zomernest met de smaakvolle én voordelige maaltijden. In samenwerking met de slager van ’t Zomernest wordt er regelmatig een ander voordeelmenu voorgeschoteld. Wie geen zin heeft om uit zijn of haar luie stoel te komen; bezorgen doet ’t Zomernest ook met de eigen bezorgauto.

12EN Zomernest2

Maak daarnaast ook eens kennis met de sfeervolle en gezellige bar van ’t Zomernest. Op zaterdag bijvoorbeeld tijdens ‘Happy Hour’ van 21.00-22.00 uur. Bier en fris worden dan geschonken voor 1 euro, wijn voor 2 euro en een mix voor 3,50 euro.

Zie ook www.zomernest.nl en Facebook 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen