Open EK Stef Stuntpiloot in Café De Molenaer

Foto: ermelo.nieuws.nl ism Café De Molenaer

Wil jij het EK Stef Stuntpiloot op je naam schrijven? Doe dan mee aan de voorrondes in Café De Molenaer aan de Stationsstraat 13.

De voorrondes worden gehouden op de donderdagen 12 en 26 maart vanaf 19.30 uur. De grote finale vindt plaats op zaterdag 4 april vanaf 20.00 uur om uit te maken wie tot Ermelo’s kampioen Stef Stuntpiloot 2015 wordt gekroond.

Stef Stuntpiloot is een gezelschapsspel dat ooit uitgegeven is voor kinderen, maar is immens populair geworden onder studenten die het gebruiken als drankspel. Stef Stuntpiloot wordt gespeeld met 2 tot 4 spelers. Het bestaat uit een soort kruis met 4 wippen en kippenhouders. Midden in dit kruis zit een batterij aangedreven aansturing voor het vliegtuig van Stef. Iedere speler krijgt drie kippen. De kunst is om de kippen van de tegenstanders zo snel mogelijk van het dak van de schuur te spelen, door Stef Stuntpiloot op de kip van de tegenstander te laten landen. Wie tijdens het EK in Café De Molenaer een partij verliest moet een shotje (drankje) nemen.

Het Open EK Stef Stuntpiloot belooft een echt leuk feest te worden, waarbij niet alleen de sportieve prestaties tellen, maar ook de gezelligheid met elkaar.

Geef je op via de mail [email protected] , per sms op 06-46092914 of aan de bar in Café de Molenaer.
Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via de facebookpagina: Facebook.com/cafedemolenaer

De spelregels van het Open EK Stef Stuntpiloot

• Er wordt gespeeld in teams van 2 spelers! De kosten zijn €5,00 per team. De shots zijn gratis!
• Er worden bij voldoende deelnemers 2 voorrondes gespeeld op donderdag 12 en 26 maart vanaf 19.30.
• We spelen in poules van 5 teams, de beste 2 teams van de poule gaan door naar de finale op zaterdag 4 april 2015.
• Per ronde krijgt een team 6 munten, wanneer de munten op zijn is de ronde gespeeld.
• Het team dat als eerste 3 rondes wint is de winnende partij. De verliezende partij moet een shotje nemen!
• Ieder team heeft twee posities aan het Stef spelbord, de plekken staan tegenover elkaar. Er zitten dus geen teamleden naast elkaar.
• Het is niet toegestaan om het spelbord te bewegen en daardoor munten te laten vallen
• Het spel begint door Stef aan te zetten en een tikje te geven zodat deze rond gaat draaien. Stef doe zijn werk zoals gewoonlijk!
• Alle spelers bedienen met een hand de flipper, door Stef een tikje met de flipper te geven kan de eigen munt worden gered en Stef op de munt van een tegenspeler worden gemikt.

Banner Café de Molenaer 2015 300 x 125

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen