Groots opgezette e-bike testdag bij Vliek Tweewielers

Foto: Vliek Tweewielers

Vliek Tweewielers houdt op zaterdag 14 maart in samenwerking met fietsproducent Gazelle een groots opgezette e-bike testdag op het parkeerterrein van Het Kerkelijk Centrum aan de Jeugdkant 14.

Het belooft een gezellige dag te worden onder het genot van koffie, thee en een hapje. Van 11.00 tot 16.00 uur zijn belangstellenden welkom in de promotruck van Gazelle om kennis te maken met het complete aanbod in elektrische fietsen van het merk Gazelle. Zowel e-bike specialisten van Gazelle als experts van Vliek Tweewielers, dé rijwielspecialist aan de Groeneweg 17, informeren u graag over de verschillende modellen, uitvoeringen en voordelen.

Proefrit
Daarnaast biedt een uitgebreide proefrit u de gelegenheid om te ervaren welke elektrische fiets het beste bij u past. Ook is het mogelijk uw favoriete elektrische fiets te reserveren om deze gedurende twee dagen uit te proberen.

Actie
Vliek Tweewielers koppelt bovendien een aansprekende actie aan de e-bike testdag. Bij aankoop van een fietsverzekering voor en e-bike van 3 jaar, krijgt u van Vliek Tweewielers 2 jaar extra cadeau.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden