Ermelose ondernemers slaan handen ineen voor uniek kerstpakket; Veluwe Geschenk

Foto:

Stel uw eigen kerstpakket of relatiegeschenk samen tijdens de Kerstpakkettenshow in de winkel van Vita Libera aan de Stationsstraat 64.Vita Libera, modezaak Moda Donna e Si, Etos van Slooten, Fish Nederland, Slagerij van Elten en De Schout van Ermel, hebben de krachten gebundeld voor een uitzonderlijk relatiegeschenk.

Iedere ondernemer levert namelijk diverse producten voor de kerstpakkettenshow die van 29 september tot en met 1 oktober van 15.00-21.00 uur én van 3 tot en met 5 november van 15.00-21.00 uur, plaats gaat vinden in de winkel van Vita Libera aan de Stationsstraat 64. 
38en-vita-libera-1
Eigenaar Linda van der Berg is verheugd over de samenwerking. “Op deze manier kunnen klanten naar eigen wens een passend kerstgeschenk samenstellen voor hun werknemers en/of relaties. We starten dit initiatief met een paar Ermelose ondernemers, en wellicht willen meer ondernemers aanhaken.” Bovendien biedt iedere ondernemer ook diverse mogelijkheden aan uit het eigen assortiment voor een kerstpakket of relatiegeschenk.
Voor meer informatie: (0341) 472795 of [email protected].
 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen