Profiteer van 3 halen = 1 betalen bij Moda Donna e Si in Ermelo en Barneveld

De exclusieve modezaak voor dames en heren maakt ruimte voor de najaarscollectie. Vanaf donderdag 14 augustus, geldt voor de prachtige items uit de zomercollectie de actie 3 stuks halen is de duurste betalen.De actie geldt zowel voor de dames-  en herenzomermode, als de accessoires zoals sjaals, schoenen tot tassen. ( zie voor een indruk de fotoreeks).

Wat de najaarscollectie in petto heeft voor liefhebbers van exclusieve kleding die niet overal worden verkocht, en die je dus niet op elke hoek van de straat tegenkomt, valt een glimp op te vangen in het achterste gedeelte van de modezaak. 
Mooie breisels
Voor de dames heeft Moda Donna e Si een nieuw kledingmerk toegevoegd aan de collectie: Nikkie by Nikkie Plessen. De kledingkleuren voor  de herfst/winter collectie zijn zwart, grijstinten, zwart/wit en redelijk veel donkerblauw, licht verkoopmedewerker Renate Bussemaker toe. Maar ook een poederroze gekleurde blouse uit de collectie combineert prachtig met een donkerblauw of zwart kledingitem.
Mooie breisels maken een belangrijk deel uit van de najaarscollectie. Van schitterende lange vesten en truien tot sjaals die zich prachtig laten draperen. Voor een sportieve maar geklede look zijn de joggingachtige broeken erg geschikt om bijvoorbeeld te combineren met een colbert of blouse. Daarnaast valt de collectie in leren kleding, als jasjes, broeken en jurken, op door de exclusiviteit, als ook de jassen van bont of jassen van leer of suède waarin bontdetails zijn verwerkt. Heel bijzonder is bovendien een jasje van suède dat zo soepel en zacht aanvoelt als zeemleer. 
Kabeltrui is terug
De herenafdeling verwelkomt Windsor en Strellson als nieuwe kledingmerken en DNA leren jassen. De kleur zwart is volgens verkoopmedewerker Peter Moes dominant aanwezig in de najaarsmode voor heren. Maar ook de vintage/gewassen shirts zijn een belangrijk kledingitem dit najaar voor een sportieve look. Daarnaast is ook de collectie aan pullovers, vesten en sweatshirts met ritsen erg de moeite waard. Bovendien is de kabeltrui terug in de meest prachtige uitvoeringen. Moes benadrukt dat er nog veel nieuwe najaarskleding moet binnenkomen.
Kik HIER voor de website van Moda Donna e Si.
Ermelo: Stationsstraat 113.
Barneveld: Jan van Schaffelaarstraat 21C.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen