Huur een fiets bij Vliek Tweewielers Ermelo en maak kans op een gevulde picknicktas

Foto: Grietje-Akke de Haas

Het zomerseizoen is bij uitstek dé periode om een fiets te huren. Voor toeristen, maar ook voor Ermeloers zelf.Stel dat u fietsen tekort komt bij familiebezoek of bij visite van vrienden of kennissen met wie u een tochtje wilt maken in de meer dan prachtige omgeving. Bovendien is het de kans om een bepaalde fiets uit te proberen, want Vliek Tweewielers aan de Groeneweg 17 heeft een ruime keus aan huurfietsen, zowel nieuw als tweedehands, tegen zeer schappelijke huurprijzen. Luxe fietsen bovendien. Zo zijn de heren- en damesfietsen uitgevoerd met 7 á 8 versnellingen. Wat erg welkom is tijdens ‘een klim’ ter hoogte van de Drieerweg en in de omgeving van Speuld en Elspeet. 

Daarnaast heeft Vliek Tweewielers ook een ruim huurassortiment in elektrische fietsen (met opladers), kinderfietsen, tandems en mountainbikes. Ook kunnen de fietsen worden gehuurd met kinderzitjes en fietstassen. Voor de periode van de fietsverhuur heeft Vliek Tweewielers daarnaast knooppuntenkaarten te leen.
Gedurende de maand augustus maken huurders van een fiets kans op een goed gevulde Cordo Picknicktas Smooff. De trendy variant op de picknickmand staat bekend om zijn functionele gebruik met onder meer een apart koelgedeelte en een voorvak met picknickuitzet voor 4 personen.  
Klik HIER voor alle informatie en huurprijzen. reserveren van een huurfiets is gewenst om teleurstellingen te voorkomen:  0341-559337. 
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden