Olé, olé, olé, verwen pa met de lekkerste Italiaanse hapjes van Vita Libera Ermelo 

Foto:

De delicatessenzaak verkoopt diverse borrelpakketten en bereidt schalen met smaakvolle hapjes.De spanning stijgt onder de papa’s. Vaderdag staat voor de deur én het WK voetbal in Brazilië. Vrijdag 13 juni speelt Nederland tegen Spanje, om 21.00 uur. Wat een gezellig avondje inhoudt, al zal menig man en vrouw op het puntje van de stoel de wedstrijd volgen. 

Verhoog de sfeer met overheerlijke ovenverse broodjes belegd met de lekkerste streekproducten, en/of met de schalen met de smaakvolle en niet alledaagse hapjes die de broodjes & catering service van Vita Libera bereidt. Klik HIER voor de mogelijkheden, zie ook de foto voor een indruk.
Borrelpakketten voor Vaderdag
Voor Vaderdag heeft de in mediterrane stijl ingerichte delicatessenzaak met onder meer Italiaanse en biologische producten, diverse borrelpakketten in het assortiment. Leuk om de liefste pa cadeau te geven voor de eerstvolgende WK voetbalwedstrijd. Bovendien kan het verwenborrelpakket helemaal naar eigen wens en smaak worden samengesteld met producten uit de winkel. 
Eigenaar Linda van den Berg verwelkomt u graag bij Vita Libera aan de Stationsstraat 64, schuin tegenover de Rabobank, telefoon: 0341 47 27 95. email:  [email protected]. Zie ook www.vitalibera.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen