Vliek Tweewielers Ermelo houdt E-bike testdagen

Foto:

Kom op vrijdag 14 en zaterdag 15 maart kennismaken met elektrische fietsen. 

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 maart kan iedereen kennismaken met elektrische fietsen tijdens de testdagen bij Vliek Tweewielers aan de Groeneweg 17. Op beide dagen staan er verschillende E-bikes van bekende merken als Gazelle, Koga en Batavus zowel nieuw als gebruikt, klaar voor een proefrit.
Omdat het voor veel fietsers lastig is om door het ruime aanbod de juiste E-bike te kiezen, biedt Vliek Tweewielers met de testdagen een uitgelezen mogelijkheid om verschillende fietsen te proberen en te beoordelen. De medewerkers van de winkel staan beide dagen klaar om bezoekers van advies te voorzien en hun vragen te beantwoorden.
Cadeaubon van 100 euro
Bezoekers die tijdens de testdagen een E-bike kopen, krijgen een cadeaubon ter waarde van 100 euro bij hun fiets. Dit bedrag kan weer gebruikt worden voor bijvoorbeeld accessoires of onderhoud van de elektrische fiets.

Vliek Tweewielers
Vliek Tweewielers is al ruim 20 jaar gevestigd in het pand aan de Groeneweg 17. Een team van professionele monteurs staat iedere dag klaar om klanten te adviseren en problemen op te lossen, of het nu om sportieve fietsers of om toerfietsers gaat.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen