That’s It baby’s + kids Ermelo knalt feestelijk open

Wolk van gekleurde confetti ontlokt veel oh’s en ah’s van het publiek.Terwijl Tessa van de Ridder, de trouwe rechterhand van eigenaar Ditty Jansen, met een forse haal de ballon doorprikte riep ze luid: “Hierbij verklaar ik de winkel voor geopend.” Een warm en enthousiast applaus van de vele belangstellenden was de beloning voor Ditty en Tessa.

Vervolgens dromde het publiek richting de ingang van de nieuwe winkel aan de Stationsstraat 87, tegenover schoenmakerij Klaas Joling. Er waren veel complimenten over de frisse uitnodigende sfeer van het interieur. Vooral de gewaagde kleurencombinatie van aqua blauw/taupe/grijstinten, de vloer in houtstructuur  en de kek ingerichte kidshoek oogstte veel bewondering.
Verrast toonden veel mensen zich over hoe ruim de prachtige voorjaarscollectie voor kinderen tot ongeveer tien jaar wordt gepresenteerd. Erg trots waren ook de ouders van Ditty, Jannie en Maas Hop (oprichter van het gelijknamige tankstation aan de Zeeweg 1.) Een ontroerde vader vertelde: “Iedereen gaat zowat failliet, en zij opent een tweede winkel.” Heeft Ditty het zakeninstinct en lef van haar vader misschien? Ze zal allicht een klein beetje van mij hebben geërfd”, antwoordde hij bescheiden.
De rest van de dag is het feest in de winkel. Zo windt Gerrit Pelle, de ras-entertainer die met zijn ballonnen figuren van dieren tot bekende stripfiguren tovert, ieder kind met zijn meest mooie creaties om zijn vinger. Ook kunnen kinderen worden geschminkt.  
De reden voor een extra winkel is een bewuste stap. Want That’s It aan de Stationsstraat 46 was simpelweg uit haar jasje gegroeid. Daarom koos Ditty voor splitsing van de kledingcollectie en deze te verdelen over twee winkels. 
De nieuwe winkel aan de Stationsstraat 87 is het adres voor kinderkleding voor kids tot ongeveer 10 jaar. Onderscheidend in de nieuwe winkel is het assortiment aan babykleding die al verkrijgbaar is vanaf maatje 40, de zogenaamde pre-born kleding waar veel vraag naar is. 
De huidige winkel aan de Stationsstraat 46 is blijft het vertrouwde adres voor stoere kleding voor kinderen vanaf ongeveer tien jaar tot jongvolwassenen.
Zie voor een indruk van de nieuwe winkel de fotoreeks.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen