’t Zomernest in een fris nieuw jasje

Burgemeester André Baars heropent de geheel vernieuwde bar/cafetaria/eetcafé.De officiële heropening van ’t Zomernest aan de Julianalaan 123a, vindt plaats op donderdag 6 februari vanaf 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom om met eigenaar Kristiana Gederte te komen proosten op het frisse en sfeervolle ‘nieuwe jasje’. 

Een kijkje nemen is zeker de moeite waard, want ’t Zomernest onderging een complete metamorfose. Zo is het pand aan de voorzijde fors uitgebouwd om ruimte te creëren voor een gezellig ingerichte snackbar met zitgelegenheid. Want ’t Zomernest richt zich op een zo breed mogelijke doelgroep. “Daarom wilde ik het cafetaria graag apart hebben van het bar/café-gedeelte”, legt Kristiana uit, “zodat klanten makkelijker even aanwippen voor een snack, iets te drinken en wat te lezen.” Daarnaast is het andere gedeelte van de uitbouw bijgetrokken aan het bar/café-gedeelte, die dezelfde warme en huiselijke sfeer uitademt. Een ruimte die eventueel kan worden afgesloten om rokers hun ‘pafje’ te gunnen. 
Met het ‘nieuwe jasje’ kan ’t Zomernest inspelen op allerlei wensen van de klanten. “In principe is alles mogelijk. Van een feestje, kinderpartijtje, verjaardagsfuif tot een jubileumviering.” ’t Zomernest staat onder ‘ingewijden’ overigens goed bekend om haar feestavonden, zoals de kerstborrel, het zomerfeest of een rockavond. “Het is de bedoeling om in ieder geval één keer in de drie maanden een feest te organiseren.”
De 24-jarige Kristiana runt ’t Zomernest al drie jaar. Sinds anderhalf jaar is ze de eigenaar. Werken in de horeca is echt haar ding. De destijds Havo-scholiere werkt op haar vijftiende al bij restaurant Bonaparte. ” Vervolgens ben ik altijd druk geweest in de horeca. Ik vind het gewoon heerlijk om op deze manier onder de mensen te zijn. Wat dat betreft ben ik een echte kroegtijger. Of het nu tachtig of negentig uur per week is, ik ben er altijd mee bezig.”
Om de heropening te vieren is februari de actiemaand met spraakmakende Zomernest-knallers. (zie de advertentie in de fotoreeks).
’t Zomernest aan de Julianalaan 123a is met uitzondering van de zondag dagelijks geopend. Op maandag vanaf 16.00 uur, de overige dagen vanaf 12.00 uur.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen