Stoer, pittig, opwindend, gevarieerd, zwoel tot delicaat. Met de nieuwe menukaart wordt lunchen en dineren bij Restaurant/Grand Café De Schout van Ermel aan de Putterweg 1 een nóg groter oog- en tongstrelend avontuur.
De Schout van Ermel maakt zijn naam als het restaurant voor een perfect uitje opnieuw waar. Want met de nieuwe gerechten wordt ingezet op nog meer beleving. Als geen ander weten de koks als sterrenchefs het gerecht op de borden te presenteren. Of het nu gaat om een broodplateau, een kinderpannenkoek, de soepen, de carpaccio, een trio van vis tot de exquise desserts. Kortom, elk gerecht is een lust voor het oog zo uitnodigend oogt het.
Maak eens kennis met de uiterst smaakvolle niet alledaagse gerechtenmet al net zulke originele benamingen. Wat bijvoorbeeld te denken van de voorgerechten als Black tiger gamba’s en Chèvre en croûte, of hoofdgerechten als Black Angus Sukade en Gevulde courgette met risotto van quinoa. In dit rijtje met exclusieve gerechten noemt Restaurant/Grand Café De Schout van Ermel de Hollandse Ossenhaas on the Rock een regelrechte aanrader. Net als overigens de Tournedos on the Rock, waarbij de gasten op een eigen steen van 350 graden deze malse stukken vlees tot de gewenste smaak kunnen garen.
De Schout van Ermel benadrukt dat een een groot aantal bestaande gerechtenom de populariteit zijn meegenomen op de nieuwe menukaart, als ook de Schout Klassiekers. Verder blijft De Schout van Ermel het adres voor heerlijk onbeperkt Tapas eten, de lekkerste maaltijdsalades, panini's, uitsmijters, omeletten, uitgebreide lunchgerechten, plates, broodjes & duo broodjes tot salades, alles met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast gaat het Restaurant/Grand Café de winter vieren met wisselende wildspecials.