Joram Hendriks nieuwe hoofdtrainer DVS’33 Ermelo

Voorzitter Aart Goossensen en nieuwe hoofdtrainer Joram Hendriks.
Voorzitter Aart Goossensen en nieuwe hoofdtrainer Joram Hendriks.
Foto: dvs33.nl

Het bestuur van DVS’33 Ermelo en de Technische Commissie hebben overeenstemming bereikt met Joram Hendriks over de aanstelling als hoofdtrainer van DVS’33 Ermelo. De 37-jarige inwoner van Zwolle tekent een contract voor twee seizoenen, conform het beleid op voetbaltechnisch gebied dat in het voorjaar is vastgesteld met het oog op continuïteit.

Van Bram Burggraaff.

Over Joram Hendriks
Hendriks is de opvolger van John Kamphuis, die door veranderende werkomstandigheden zijn contract inleverde. Joram Hendriks is in het dagelijks leven Senior Administratief Processpecialist op Landstede in Zwolle en was in de afgelopen jaren hoofdtrainer bij Staphorst, SVZW en SVI. Hendriks speelde zelf op hoog niveau bij Alcides en Be Quick’28, maar koos op 26-jarige leeftijd voor het trainersvak.

Zorgvuldig proces
Joram treedt in de voetsporen van zijn vader Bert Hendriks, die begin deze eeuw twee seizoenen hoofdtrainer was van de geelzwarten. De Technische Commissie en het bestuur van DVS’33 Ermelo hebben de afgelopen weken een zorgvuldig proces doorlopen om tot een passende invulling te komen van de vacante positie na het vertrek van John Kamphuis.

Vertrouwen
Met de keuze voor een jonge talentvolle trainer is er vertrouwen in de voortzetting van het proces dat in gang was gezet, met herkenbaar voetbal en uitgaande van eigen kwaliteiten en kracht. Het bestuur en de Technische Commissie van DVS’33 Ermelo wensen Hendriks veel succes komend seizoen en hebben vertrouwen in een prettige samenwerking.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen