Hoofdtrainer John Kamphuis vertrekt onverwachts bij DVS’33 Ermelo

John Kamphuis (rechts) volgde begin dit jaar Patrick Loenen op als hoofdtrainer bij DVS’33 Ermelo.
John Kamphuis (rechts) volgde begin dit jaar Patrick Loenen op als hoofdtrainer bij DVS’33 Ermelo.
Foto: archief Theo Aalten

Hoofdtrainer John Kamphuis heeft te kennen gegeven zijn overeenkomst met DVS’33 Ermelo te beëindigen. Als reden geeft hij op veranderende werkomstandigheden, maar ook het vertrek van assistent-trainer Jordi Roelofsen, die komend seizoen een fulltime job krijgt als trainer onder 21 bij BVO Cambuur, is van invloed geweest op zijn beslissing. Kamphuis benadrukt wel dat het besluit onafhankelijk van elkaar genomen is.

Van Bram Burggraaff.

Geweldige eindspurt
John Kamphuis werd begin dit jaar hoofdtrainer na het vertrek van Patrick Loenen. Onder zijn leiding zette de Ermelose Derde Divisionist een geweldige eindspurt in, waarbij het vanuit de gevarenzone zich eerst veilig speelde en vervolgens op een haar na het derde periodekampioenschap miste.

Twijfel
De samenwerking binnen het trainersduo was optimaal en men leek vol goede moed aan het nieuwe seizoen te kunnen gaan beginnen. Echter door het vertrek van Jordi Roelofsen ontstond er twijfel bij John Kamphuis die bovendien te maken kreeg met een nieuwe rol op zijn werk, waarvan hij de consequenties nog niet kan overzien.

Met pijn in het hart
Door dit alles heeft John Kamphuis met pijn in het hart en na lang wikken en wegen besloten om te stoppen als hoofdtrainer bij DVS’33 Ermelo. Hij bedankt de spelersgroep, het bestuur, de businessclub, de staf en de supporters voor de goede samenwerking en het enthousiasme vooral toen men de boel weer op de rit gekregen had en het eerste elftal in de laatste periode met goed voetbal geweldig presteerde.

Bijzonder jammer
De besturen van DVS’33 Ermelo en de Businessclub van DVS bedanken John en Jordi voor hun enorme inzet in de afgelopen maanden: “Het is bijzonder jammer dat de succesvolle samenwerking stopt. Samen met de spelers zorgden ze voor veel spelplezier op en naast het veld. We wensen John en Jordi beiden heel veel succes in de toekomst en hopen hen uiteraard snel weer aan de Sportlaan te zien’’, aldus de Technische Commissie van DVS’33 Ermelo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen