Huldiging en afscheid van spelers bij DVS’33 Ermelo

Na afloop van de zinderende wedstrijd tussen DVS’33 Ermelo en Staphorst, zaterdag 25 mei 2024, was de uitreiking van de prijzen voor de Speler van het Jaar door Tom Roskam, voorzitter van de Businessclub.

Door Bram Burggraaff, met fotoreeks van Theo Aalten.

Bronzen schoen
De bronzen schoen ging naar Benjamin Roemeon, die na acht seizoenen zou vertrekken naar Sparta Nijkerk. Echter in de afgelopen week besloot de handige vleugelspits om toch bij DVS’33 Ermelo tot blijven, dit tot grote vreugde van het thuispubliek.

Zilveren schoen
De zilveren schoen was voor Maarten van Dijk, die zich na een mindere periode weer in de basis knokte.

Gouden schoen
Speler van het jaar werd Sem de Wit, die net als in 2023 de gouden schoen in ontvangst mocht nemen. De solide verdediger was al eerder teruggekomen op zijn vertrek naar Sparta Nijkerk en speelt ook komend seizoen voor DVS’33 Ermelo.

Afscheid
Er werd tevens met bloemen afscheid genomen van 16 spelers en enkele leden van de technische staf door DVS-voorzitter Aart Goossensen. De vertrekkende spelers zijn: Joram Bakker, Abdel el Bashir, Sam Beune, Joël van Blerk, Dean Bredewolt, Sam Crowther, Tarik Evre, Lars Huber, Joël Kramer, Adriaan Kruisheer, Marciano van Leijenhorst, Hilal Ben Moussa, Frank Olijve, Gaston Salasiwa, Lars van Wetering, Eren Turan Yavuz.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen