David en Jesse van EFC’58 zamelen sportkleding in voor SiamCare

Inzameling sportkleding, shirts en korte broeken voor het goede doel.
Inzameling sportkleding, shirts en korte broeken voor het goede doel.
Foto: EFC'58

Deze zomer gaat David van Werven, spelend voor EFC 8 en assistent-trainer bij de JO14-1 samen met Jesse Versteeg, spelend voor EFC 1 op reis naar Thailand. Het is niet zomaar een reis, David en Jesse gaan ondersteunend werk verrichten bij SiamCare, een christelijke non-profit organisatie die zich inzet voor kinderen en families die getroffen zijn door Hiv-aids en die uitreikt naar de armere families in de regio.

Dit bericht EFC’58.

Waar nodig helpen
SiamCare heeft onder andere een weeshuis waar kinderen worden opgevangen die hun ouders zijn verloren of waarvan de ouders uit beeld zijn verdwenen. Daarnaast organiseren ze zomerkampen voor weeskinderen en helpen ze in de regio met reparatiewerk en doen ze nog veel verschillende andere dingen. David en Jesse gaan 2 weken die kant op om waar nodig te helpen.

Sportkleding
Het leek David en Jesse mooi om EFC te gebruiken als platform om kleding in te zamelen die ze mee kunnen nemen om over te dragen aan SiamCare. Kleding is altijd nodig en ze zullen het daar goed kunnen gebruiken. Wat zamelen ze graag in; sportkleding, shirts en korte broeken van kindermaat tot maat M.

Super mooie actie
Vanwege het warme klimaat en de kortere bevolking lijkt dit hen het handigste om mee te nemen. De kleding kan ingeleverd worden in de daarvoor bestemde container in de kantine van EFC’58 op sportpark de Zanderij. Alle beetjes zijn welkom! We hopen een mooie inzamelactie op te kunnen zetten. Het bestuur van EFC’58 wenst David en Jesse veel succes met hun supermooie actie en hoopt natuurlijk op veel kleding die de mannen mee kunnen nemen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen