Schrijf je nu in voor de jubileumeditie van de Veluwse Trailrun

Foto: eigen foto

Momenteel is de organisatie volop bezig de jubileumeditie van de Veluwse Trailrun organisatorisch in de steigers te zetten. De vijfde editie wordt gehouden op zaterdag 7 september.

Dit bericht organisator Gerard Peek van Stichting VeluweSportief.

Vol=vol
TrailRunning en TrailWalking is erg populair en de inschrijvingen op de diverse onderdelen ‘loopt’ erg hard. Momenteel hebben zich nu al 500% meer deelnemers ingeschreven dan het afgelopen jaar op hetzelfde moment. Schrijf je dus nu in want vol=vol.

Traildorp en pendelvervoer
Defensie gaat het evenement facilitair ondersteunen. Zo zullen de ingezette pendelbussen (heen en weer NS-Ermelo-Traildorp) over het kazerneterrein kunnen rijden en de deelnemers vlakbij het nieuw op te bouwen Traildorp afzetten en/of weer oppikken.

Battle Trailrun 70km
Een nieuw onderdeel is de ‘estafette’ Battle Trailrun van 70km. Je kan hem alleen of als een WolfPack (roedel) met vrienden-familie-bedrijf-club van 2, 3, 4 of max. 5 pers. lopen. Het Trail-parkoers is een ronde over de Ermelosche Heide (1e rondje 8,5km en de volgende 9 rondjes van 6,8km). In het wisselvak nabij het Traildorp zal de teamloper de enkelband met chip steeds aan de volgende trailer overdragen en is een fouragepost en tijdregistratie.

’s HeerenLoo G-Trail 1+3km
De ”s Heeren Loo G-TrailRun 1km en 3km’ is speciaal voor mensen met een verstandelijk beperking. Zij kunnen ‘gratis’ met begeleiders inschrijven op dit onderdeel. Meer dan toepasselijk in Ermelo als zorgdorp. Deze groep deelnemers zal in een apart onderkomen in het Traildorp worden ontvangen alwaar zij het startnummer en een gratis T-shirt zullen krijgen. Na de finish ontvangen ze de fraaie Veluwse TrailRun medaille en voor zij naar huis gaan nog een gezond lunchpakket.

TrailWalkers
Een ander sportief onderdeel wat we weer aan het programma hebben toegevoegd is de ‘Everzwijn TrailWalk 10km en 15km’. Deze start dit jaar ook vanuit het outdoor Traildorp. Wandelaars gaan via de in bloei staande Ermelosche Heide en door het Speulder- en Sprielderbos.

Voor inschrijven of informatie zie: www.veluwsetrailrun.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen