DeVeDo is klaar voor halve finale Eredivisie

Foto: Helga Jansen

Sportclub DeVeDo speelt op woensdag 17 april 2024 de eerste van de drie wedstrijden in de halve finale play-offs. De Ermelose ploeg neemt het in sportcentrum Zanderij op tegen Sunrise Medical Braves 2 uit Doorn; aanvang 19.30 uur.

Van Bram Burggraaff.

Driemaal
Tijdens de reguliere competitie eerder in het seizoen zijn de ploegen elkaar driemaal tegen gekomen. DeVeDo moest beginnen met enkele geblesseerde spelers en is er pas aan het einde van het seizoen in geslaagd om wedstrijden te domineren en beslissende duels te winnen.

Aan elkaar gewaagd
In september verloor DeVeDo met 68-52 van Sunrise Medical Braves 2 gevolgd door een 39-50 nederlaag in december. Ook de laatste reguliere wedstrijd ging in de slotseconden met 51-53 verloren. In de halve finale van de TOTO Basketball Cup wist de ploeg onder leiding van Kees van de Bunte de Doornse opponent wel met 56-48 te verslaan. De ploegen zijn dus aan elkaar gewaagd.

Programma
Het programma voor de wedstrijden van DeVeDo tegen Sunrise Medical Braves 2 ziet er als volgt uit: Woensdag 17 april, Sportcentrum Zanderij. Zaterdag 20 april, Papendal, Arnhem. Indien nodig zal er woensdag 24 april een derde wedstrijd gespeeld worden ook op Papendal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen